De oudercommissie van Solidoe het Duet stelt zich voor

februari 28, 2020

Ik ben Jessica van Wieringen, 31 jaar en ik heb een zoontje Dax. Hij zit bij  juf Jade en juf Romy en is 6 jaar. Elke dinsdag gaat hij met veel plezier naar de Littlestars/ Ministars. Ik vind het leuk om mee te denken over het reilen en zeilen bij de opvang van Het Duet en daarom ben ik bij de Oudercommissie gegaan.

Ik ben Desiree, 35 jaar, en lid geworden van de OC binnen het Duet. Ik ben moeder van Cheyenne, 4 jaar en Jayleigh van bijna 2.
Cheyenne gaat naar de VSO en Jayleigh zal vanaf Maart naar de peuteropvang gaan.
Ik ben gevraagd of ik lid wilde worden van de OC, met name om de ouders van de peuteropvang te vertegenwoordigen. Cheyenne ging totdat ze naar de basisschool ging ook naar de peuteropvang, hierdoor ken ik de medewerkers, groot aantal ouders en de manier van werken goed.
Lid zijn van de OC vind ik heel waardevol, je kan meebeslissen over bepaalde zaken, ouders vertegenwoordigen en zorgen dat de kinderen op een zo goed mogelijke manier opgevangen worden, begeleid en gestimuleerd worden. Indien ik iets voor jullie kan betekenen, geef het aan en ze weten hoe ze me kunnen bereiken.

Hoihoi ik ben Sabrina de Boer. Moeder van Liv en Amy. Wij maken gebruik van de BSO en het KDV. Ik ben bij de oudercommissie gekomen, omdat ik het heel leuk vind om betrokken te zijn bij de opvang van onze kinderen en mijn mening te geven.

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.