Fotograaf bij het Duet

september 1, 2020

De ouders van de opvang kunnen zien wanneer hun kind(eren) op de foto gaat/gaan in de ouderportal. Op de betreffende dag en tijdstip staat het bij notitie bij het kind vermeldt. Die dag kan dus de mooiste outfit uit de kast!

Ook zijn de broertjes en zusjesfoto’s voor de kinderen zo goed als allemaal ingepland, sommige kinderen worden extra verwacht op een andere dag. Dit wordt door de pedagogisch medewerkers van de groep aangegeven.

Ruilen van tijdstip is vanwege de strakke planning niet wenselijk. Mochten er zaken zijn waardoor de huidige afspraken op geen enkele mogelijke manier haalbaar zijn voor jullie kunnen we overleggen of er een andere mogelijkheid is. We beloven niet dat het gaat lukken maar we kunnen wel meedenken…

Zowel voor de kinderen die een broertje en of zusje op het KDV als op de BSO hebben zitten zijn alle fotomomenten ingepland.

Alleen de kinderen van de PO met een broer of zus op school zijn hierop een uitzondering!
Deze kinderen kunnen op woensdag of vrijdagmiddag van 14.15 tot 14.45 uur extra komen om op de foto te gaan.

Ouders moeten dit zelf organiseren en zich aanmelden voor een plekje via: adminhetduet@solidoe.nl

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.