Herfstvakantie BSO Oostkroost

oktober 8, 2018

De herfstvakantie staat bij Oostkroost in het teken van het thema BOUWEN.
Dit doen we zowel letterlijk als figuurlijk: we bouwen onder andere huizen, wegen, hutten, kamertjes,… met verschillende materialen (pallets, karton, blokken, duplo, kapla, knutselmaterialen,…) en we bouwen ook aan een veilige thuis door mee te doen met de AAN DE BAK-dag.

 

Klik hier voor het vakantieprogramma BSO Oostkroost

Handig om te weten:
• We zijn in de vakantie geopend van 8.15u tot 18.30u

• Op dinsdag gaan we op uitje en verwachten we de kinderen voor half 10 zodat we tijdig kunnen vertrekken. We zijn weer bij Oostkroost vanaf 16u.

• Ook op andere dagen is het voor kinderen fijn om voor half 10 aanwezig te zijn. In vakanties is de groepssamenstelling vaak anders door afwezigen of kinderen die gebruik maken van ruildagen. Door tijdig aanwezig te zijn is het voor kinderen gemakkelijker om te wennen aan de veranderde samenstelling.
Lukt het niet om voor half 10 aanwezig te zijn of komt een kind onverwacht niet, dan horen we dat graag: 0297-324834 of 06-37663201

• Denk aan geschikte speelkleding die past bij het weer, zodat we ook bij herfstbuitjes naar buiten toe kunnen.

• Donderdag doen we mee met de AAN DE BAK-dag. Kinderen maken die dag cup cakes om ’s middags te verkopen ten voordele van SOS kinderdorpen. We nodigen jullie van harte uit voor een High tea deze middag en hopen natuurlijk dat er ook wat cup cakes gekocht worden voor het goede doel.

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.