Noodopvang BSO het Duet

februari 4, 2021

Dinsdag 2 februari was er wederom een persconferentie. Daar hebben we vernomen dat de BSO gesloten blijft en alleen open is voor noodopvang.

Noodopvang BSO is alleen voor:

 • kinderen van wie één of beide ouders werken in een cruciale beroepsgroep;
 • kinderen voor wie, vanwege bijzondere problematiek of een moeilijke thuissituatie, maatwerk nodig is.

  Noodopvang die door een kinderopvangorganisatie wordt geboden is alleen beschikbaar voor kinderen van ouders die een contract hebben met de kinderopvang.

We vragen wederom om alleen gebruik te maken van de noodopvang als u echt geen andere oplossing ziet! Uiteraard hadden wij ook liever gezien dat de BSO ook weer volledig open mocht gaan, maar helaas is er anders besloten.

Stuur in een email welke dagen u noodopvang nodig heeft op de BSO. Vanaf maandag 8 februari  t/m vrijdag 26 februari. De mail kunt u sturen naar noodopvang@hetduet.nl

Graag zo volledig mogelijk. Bij de VSO ook graag data doorgeven en of dit VSO is van 7.00-8.30 of 7.30-8.30.

Dit vraagt u opnieuw aan, ongeacht of u eerder al noodopvang heeft aangevraagd!

Mocht u nog niet eerder noodopvang hebben aangevraagd en nu wel noodopvang nodig hebben, vermeld dan in de email wat de reden is dat u noodopvang aanvraagt.

We gaan ervan uit dat onze klanten alleen noodopvang aanvragen als zij er recht op hebben en het niet anders kunnen regelen, een werkgeversverklaring is daardoor niet nodig.

Praktische informatie:

 • Alle BSO kinderen zijn afgemeld voor de maand februari (08-02-2021 t/m 26-02-2021). Wanneer wij uw aanvraag hebben behandeld, ziet u in flexkids dat uw zoon/ dochter weer staat aangemeld. Wanneer uw zoon/ dochter toch niet komt kunt u dit in de ouderportal doorgeven.
 • Omdat de ouderbijdrage gecompenseerd wordt, is het niet logisch dat er ruiltegoeden opgebouwd worden over de sluitingsperiode. Ruiltegoed wat is opgebouwd in de periode van  16-12-2020 t/m  05-02-2021 is verwijderd. Daarna is het ruiltegoed voor de feestdagen (25-12-2020 en 01-01-2021) met terugwerkende kracht toegekend voor kinderen die geplaatst zijn op deze dagen.
  Afhankelijk van de sluitingsduur van de BSO, zal ruiltegoed op een later moment ook verwijderd worden vanaf 08-02-2021 tot einde sluiting.
  Een overzicht van uw beschikbare ruiltegoed kunt u terugvinden in uw ouderapp onder ‘ruiltegoed’.
 • Voor de BSO is het nog niet mogelijk om bestellingen te plaatsen via de ouderapp. Dit zullen wij weer activeren zodra duidelijk is dat de BSO ook open gaat.

Verdere informatie zie de andere berichten in het Du@tje.

Met vriendelijke groet, Mariska Plasmeijer