Registratie van opvangdagen vanaf 11 mei

mei 1, 2020

Vanaf 11 mei mogen kinderen weer gedeeltelijk naar school. Omdat uw kind maar een gedeelte van de week naar school gaat, heeft u mogelijk op afwijkende dagen BSO nodig. Om de benodigde opvangdagen voor alle kinderen goed te kunnen registeren zal er vanuit de locatie telefonisch contact opgenomen worden om te bespreken welke dag(en) u de BSO nodig heeft. Als dit afwijkend is van de contractuele dagen, wordt dit door de medewerkers op locatie geruild in de planning van de groep.
Voor het KDV geldt de komende periode dat u voor eventuele ruilverzoeken ook bij de locatie terecht kunt. Daar kan bekeken worden wat er mogelijk is.

Daarom zal het tijdelijk niet mogelijk zijn om opvang te bestellen in de ouderapp. Ook wordt er tijdelijk géén ruiltegoed opgebouwd. Vooralsnog volgen we hierin de compensatieregeling welke vanaf 16 maart vanuit de overheid geboden wordt. Deze regeling blijft doorlopen zolang het onderwijs gedeeltelijk is opengesteld, dus ook nog na 11 mei.
(Ruiltegoed voor een officiële feestdag op uw contract-dag, wordt op een later moment toegekend.)

U kunt wel nog steeds afmelden in de ouderapp/ouderportal, dat helpt de medewerkers op locatie om te zien hoeveel kinderen zij kunnen verwachten. Uiteraard zullen wij u informeren over het moment dat het opbouwen van ruiltegoed en bestellen van opvang weer mogelijk is.