Ruiltegoed – bestellen – afmelden

mei 28, 2020

Nu bekend is dat Solidoe vanaf 8 juni weer volledig open gaat, willen wij u graag informeren over het ruiltegoed, afmelden en aanvragen van opvang.

Ruiltegoed

Zoals in onze nieuwsbrief van 24 april stond aangegeven is het opgebouwde ruiltegoed over de periode van 16 maart t/m 5 juni verwijderd.

In de afgelopen periode zijn er meerdere feestdagen geweest, waarover u wel ruiltegoed ontvangt als dit op (een van) uw contractdagen valt. Voor Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en de vrijdag na Hemelvaart is dit ruiltegoed toegevoegd voor de betreffende kinderen.

Voor Pinksteren (1 juni) wordt er op 2 juni ruiltegoed toegekend.

Afmelden

U kunt vanaf nu weer maximaal 90 dagen vooruit uw kind afmelden, dit betekent ook dat u uw kinderen voor de zomervakantie kunt afmelden.

Voor opvangdagen vanaf 8 juni kunt u weer ruiltegoed opbouwen. U dient daarvoor uiterlijk 4 dagen van te voren af te melden. Voorbeeld: wilt u uw kind voor 8 juni afmelden, doe dit dan uiterlijk op 4 juni om ruiltegoed op te bouwen.

Afmelden is mogelijk via de ouderportal of ouderapp.

Ruildagen / ruiltegoed inzetten

Heeft u incidenteel een andere opvang dag nodig voor uw kind? Voor dagen t/m 5 juni kunt u hiervoor een verzoek doen op de locatie zelf. Voor aanvragen vanaf 8 juni verloopt dit weer via het inzetten van ruiltegoed in de ouderapp.

U kunt hiervoor gebruik maken van de ouderapp om opvang aan te vragen, dit kan maximaal één maand vooruit. Tijdens het ‘bestellen’ van de opvang dient u aan te geven dat u uw ruiltegoed wilt inzetten om de extra dag te betalen. Indien u deze keuze niet maakt, of u geen (voldoende) ruiltegoed heeft, ontvangt u een factuur voor een extra aangevraagde dag.

Klik hier voor meer informatie over het ruiltegoed en bestellen.