Solidoe Kids Event 25 maart

maart 1, 2018

Al eerder hebben we jullie geïnformeerd met een save the date over het Solidoe Kids Event!

Na de succesvolle 9 maanden beurs is het nu tijd om een evenement te organiseren voor (groot) ouders met en kinderen van 0 tot 12 jaar. Op dit event gaan we jullie informeren over bewegen, kleding, opvoeding, sporten en muziek!

Er is informatie over diverse sporten. Denk aan dans, turnen, zwemles, hockey en meer.
Er is een springkussen van Monkeytown samen met Jafrem, wat kan je allemaal doen en ontdekken bij Monkeytown?
Ook  is de scouting aanwezig, wat is daar allemaal te doen en te leren?
Freerun University is vrij nieuw in Uithoorn, maar het freerunnen zelf bestaat al veel langer. Wat betekent deze sport voor kinderen, wat kunnen ze er door ontwikkelen en hoe tof is het?
Muziek is er van Mama Coelia, zij zal workshops voor de kinderen verzorgen. Binnen Solidoe is zij een bekende en de kinderen zijn elke keer weer ontzettend enthousiast.
Er zijn workshops kinderyoga en je kan informatie krijgen over fysiotherapie voor kinderen van Paca.
Er komt iemand ons meenemen in hoe babygebaren je kunnen helpen in je communicatie naar je (kleine) kind. Ook is er informatie over babymassage en babypret, dit is een combinatie van yoga, gym en spelletjes speciaal voor baby´s.

Er komt een spetterende modeshow van Teddy’s en het haar van de kinderen in de show worden gedaan door Toffup. Er zijn diverse kramen met mooie producten voor kinderen van onder andere DjevyJ, Me&Jojo en Saarcreations.

Als klap op de vuurpijl zijn er ook te gekke demonstraties van Mad Science!

Solidoe is natuurlijk ook aanwezig met diverse activiteiten waar kinderen aan mee kunnen doen en waar ouders kunnen zien wat we op een opvang dag allemaal voor activiteiten aanbieden aan de kinderen. Interactief voorlezen, een snoezelhoek voor de baby’s, workshops stop motion films maken, Puk is er, we laten zien wat peutergym is bij Solidoe. En natuurlijk komt Solidoedel ook langs en kunnen de kinderen met hem op de foto.

We denken jullie hiermee een zeer gevarieerd aanbod te bieden met leuke en nuttige informatie en genoeg activiteiten voor iedereen. De toegang is gratis en natuurlijk niet alleen voor klanten van Solidoe, maar voor iedereen! Kom langs en neem opa, oma, ooms en tantes, vrienden en buren gezellig mee.

We zien jullie graag allemaal op zondag 25 maart van 11 tot 15 uur bij het Solidoe Kids Event in de Amstelhof in De Kwakel!

 

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.