terugkijken: Webinar voor grootouders

juni 4, 2020

Op 13 mei was er een Webinar voor (groot) ouders over digitaal contact met je kleinkinderen. Wilt u het Webinar (terug)kijken? Dat kan, klik dan snel hier!

Grootouders spelen een belangrijke rol in de gezinnen van nu. Vandaar dat we al eens eerder hadden bedacht iets voor grootouders te organiseren. Dit Webinar was het eerste aanbod en wat hebben we een leuke reactie van een oma ontvangen!

“Hartelijk dank nog voor het toesturen van het webinar. Leuk om zo ook nog even alle informatie terug te lezen.

Ik vond de uitnodiging erg leuk en attent om aandacht te hebben voor de opa’s en oma’s. Het Webinar zelf heb ik als erg leuk en interessant gevonden. Praktische tips en ideetjes werden door @Marije van Lagendijk aangedragen.
Het is nu zeker een heel andere periode dan we gewend zijn en met een kleinzoon van nog geen 2 jaar is het lastig om op afstand contact te houden en hem niet te kunnen knuffelen. Ik heb hem inmiddels een kleine fotocollage gestuurd met voor hem herkenbare punten uit onze eigen tuin en ook een foto van opa en oma erbij. Die herkent onze kleinzoon nu door alles aan te wijzen. Zo leuk om te zien en te horen. Een goede tip van Marije voor kinderen in deze leeftijd.

Wanneer er in de toekomst nog een keer iets voor opa’s en oma’s hoop ik zeker van de partij te zijn.