Triade: woensdag 11 juli eerste steen!

juli 10, 2018

Update 12 juli:

Wat was het een mooi moment! Met allemaal kinderen van de scholen en opvang stonden we om het bouwterrein heen met ballonnen (biologisch afbreekbaar uiteraard!) in de kleuren van het logo.

Totaal legden 3 kinderen de eerste stenen neer, op naar een voorspoedige bouw van ons mooie IKC Triade!

 

Woensdag 11 juli willen wij graag samen met jullie de start van de bouw van IKC Triade vieren. Wij zijn ontzettend blij dat de eerste paal van ons nieuwe gebouw 29 mei 2018 reeds geslagen is. Het is nu tijd voor de volgende stap in het bouwproces en dit willen we samen met jullie en onze kinderen vieren.

IKC Triade opent medio 2019 haar deuren voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Solidoe Kinderopvang en Stichting Jong Leren bieden opvang en onderwijs onder één dak. Dit vanuit een gedeelde pedagogische visie.

De voorbereidingen zijn in volle gang en met de start van de bouw komt ons doel steeds dichterbij. Met het IKC creëren we een omgeving waar kinderen zich op alle mogelijke manieren kunnen ontwikkelen tot zelfstandige, kritische en ondernemende wereldburgers.

Wij hopen dit feestelijke moment samen met jullie op 11 juli om 10.30u te mogen delen.
Locatie: Dreef 1, Aalsmeer.

Met vriendelijke groet,

Team IKC Triade

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.