Vakantie programma BSO Oostkroost

juli 6, 2018

De zomervakantie wordt dit keer erg bijzonder bij de BSO van Oostkroost. We maken er een echte vakantietijd met als thema KAMPEREN.

En dat gaan we ook een aantal weken met z’n allen doen!

De eerste week van de vakantie brengen we nog gewoon op Oostkroost door. We leren kampliedjes en doen spelletjes. En we maken we een grote Oostkroost-vlag en een vlaggenlijn, om op de Solidoe-camping onze eigen tenten terug te vinden.

Vanaf de 2e vakantieweek tot en met de 5e vakantieweek trekken we overdag naar de Solidoe-camping. Daar is elke week weer iets anders te beleven, kan je andere kinderen ontmoeten en misschien wel nieuwe vriendschappen maken.

Je kan meedoen met activiteiten of gewoon zelf buiten spelen (voetbal, hockey, tikspellen,…). Je kan ook in de grote tent knutselen, verkleden, … of bij onze eigen tenten een gezelschapsspelletje doen.

Maar je mag er natuurlijk ook gewoon lekker niks doen, want ook dat hoort bij kamperen.

De laatste vakantieweek gaan we speuren in het bos en vakantieboekspelletjes maken. Ook doen we nog enkele knotsgekke vakantiespellen en wie zin heeft mag meehelpen speelgoed soppen bij mooi weer.

Hier vind je het hele vakantie programma
Klik hier voor het Solidoe Camping programma boekje

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.