Vakantieprogramma BSO Meerwijk

juli 6, 2018

Het aftellen is begonnen, nog twee weken en dan begint de zomervakantie!

Heb je al vakantieplannen? Meld dat dan in de webportal of op de groep. Als er kinderen op vakantie zijn, kunnen andere kinderen extra komen of ruilen.

Er wordt hard gewerkt aan het vakantieprogramma van BSO Meerwijk. Speciaal dit jaar is een echte Solidoe Camping in Aalsmeer. Vier weken lang kunnen alle BSO groepen van Solidoe naar de Camping komen. Elke dag worden er activiteiten georganiseerd, zoals knutselen, voetballen, waterspelletjes, verkleden, trefbal, badminton, of gewoon lekker niks.

Elke week is er een thema met wisselende activiteiten, zoals hutten bouwen en experimenteren met Mad Science. In het vakantieprogramma staat wanneer BSO Meerwijk de bus naar de Camping neemt!

Op vrijdag 24 augustus en vrijdag 31 augustus gaan we naar BSO de Scheg. De kinderen kunnen daar ’s morgens gebracht worden en ’s middags weer opgehaald. Helen zal daar ook zijn en vangt de kinderen op.
Het adres van de Scheg is: Arthur van Schendellaan 100A – 1422 LE Uithoorn
Telefoon: 0297-527393

Zomervakantie programma Meerwijk 2018

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.