Voorjaarsvakantie BSO de Legmeer

februari 14, 2019

Bijgaand vinden jullie de vakantieprogramma’s van de verschillende groepen. We kijken weer uit naar een leuke vakantie!

Vakantieprogramma Bandieten Zeesterren en Waterratjes

Vakantieprogramma Vikingen Muiters en Kapiteinen

Vakantieprogramma  Zeevaarders

Vakantieprogramma Batavieren

Naast de brede school is 14 februari gestart met het realiseren van een Tiny Forest. Daar kunnen we straks met alle kinderen heerlijk spelen, maar we gaan er ook veel leren over natuur zoals diverse planten en welke beestjes daar dan leven en wat zij doen voor de natuur. Als Solidoe ondersteunen wij dit initiatief en gaan wij samen met de kinderen van de BSO, KDV en de PO voor dit Tiny Forest zorgen. De Batavieren en Zeevaarders krijgen bijvoorbeeld al een introductie deze vakantie en gaan zelfs de eerste bomen en struiken planten op dinsdag 26 februari!

Voor meer informatie over de Tiny Forest:
https://www.ivn.nl/provincie/noord-holland/nieuws/feestelijke-ondertekening-tiny-forest-partnergemeente-uithoorn

https://www.ivn.nl/tinyforest

Een Tiny Forest is niet alleen een prettige plek voor vlinders, vogels, bijen en kleine zoogdieren, maar ook voor mensen. Kinderen leren in het buitenlokaal over de Nederlandse natuur en buurtbewoners ontmoeten elkaar op een prettige en gezonde plek. Een minibos moet bovendien voor verkoeling op warme dagen, meer biodiversiteit en waterberging bij zware regenval zorgen’

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.