Voorjaarsvakantie BSO Oostkroost

februari 7, 2019

Het thema van onze voorjaarsvakantie is IKKE, IKKE, IKKE…

Kinderen leren hun talenten en mogelijkheden kennen door bewegingsspellen en drama, maar ontdekken ook uiterlijke kenmerken bij zichzelf door goed naar zichzelf en anderen te kijken.
En we laten kinderen ervaren dat je elkaar ook nodig kan hebben om opdrachten tot een goed einde te brengen en IK dus leuker is als onderdeel van een groep.

Ouders zijn van harte welkom om in de week na de vakantie onze tentoonstelling over IKKE, IKKE, IKKE… te komen bekijken. Er zijn dan filmpjes, foto’s en kunstwerken te bewonderen over onze activiteiten in de voorjaarsvakantie.

Vakantieprorgamma Oostkroost

Handig om te weten:

  • We zijn in de vakantie geopend van 8.15u tot 18.30u
  • Het is voor kinderen fijn om voor half 10 aanwezig te zijn. In vakanties is de groepssamenstelling vaak anders door afwezigen of kinderen die gebruik maken van ruildagen. Door tijdig aanwezig te zijn is het voor kinderen gemakkelijker om te wennen aan de veranderde samenstelling. We kunnen zo ook tijdig beginnen met de activiteiten. Lukt het niet om voor half 10 aanwezig te zijn of komt een kind onverwacht niet, dan horen we dat graag: 0297-324834 of 06-37663201
  • Denk aan geschikte speelkleding die past bij het weer, zodat we ook bij voorjaarsbuitjes naar buiten toe kunnen.
Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.