Zomervakantie Meerwijk

juli 10, 2019

Deze zomervakantie is het thema : Heel Meerwijk Bakt! In de zomervakantie wordt er bij de Piraat en het Kraaiennest structureel samengevoegd.

We maken koksmutsen en schorten. We bakken pannenkoeken, pizza, kwarktaart en worstenbroodjes. We maken sponstaartjes, zoutdeeg cakejes en doen een bakrace.

Dit jaar is er geen Solidoe Camping, maar een Solidoe Festival! Op het Festival terrein worden allerlei spellen, sporten en activiteiten georganiseerd. Het Festival is op het terrein van Legmeervogels in Uithoorn.

Op de dagen dat we naar het Festival gaan, vragen we of de kinderen om half 10 binnen kunnen zijn. Dan kunnen we op tijd met de bus naar de Legmeer toe. We zijn rond 16.30uur weer terug in Meerwijk.
Het is fijn als de kinderen goede schoenen aanhebben of meenemen. En in een (rug)tas: zwemspullen, een handdoek en bij allergieën eigen zonnebrandcrème.

Bekijk het Zomervakantie programma Meerwijk 2019

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.