Solidoe Peutersport

We gaan van start met een test voor een nieuwe vorm van Solidoe Peutersport! Solidoe peutersport is ontstaan vanuit de peutergym die we al op diverse locaties aanbieden, de vraag hiervoor groeide maar door en heeft ons doen besluiten om het nog leuker en toegankelijker te maken!

Wat is Solidoe Peutersport?

Peutersport is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. En iedereen is van harte welkom! Ook als je niet bij Solidoe zit. Er zijn verschillende oefeningen en spelletjes wat de kinderen helpt bij hun motoriek en zelfvertrouwen.

Heb je vragen over de peutersport? Stuur dan een e-mail.

Locaties met deze dienst

De Quakel, De Kwakel

Peuteropvang de Quakel is een unieke locatie, samen in het gebouw met Basisschool de Zon. Peuters en kleuters spelen samen buiten op het schoolplein.

Het Duet, Uithoorn

Het prachtige gebouw van het integraal kindcentrum Het Duet is zo ingericht dat alle kinderen zich kunnen ontwikkelen in een uitdagende speel- en leeromgeving.

Oostkroost, Aalsmeer

Solidoe Oostkroost is een kindcentrum voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Oostkroost is een locatie met grote groepsruimtes en veel buitenruimte.

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.