Sport op de buitenschoolse opvang

Veel kinderen houden van sporten. Of van spellen waarbij ze kunnen rennen of bewegen. Dat is leuk en ook nog eens gezond! Daarom bieden we op elke locatie allerlei activiteiten waarbij we de kinderen lekker in beweging brengen. En op drie locaties vormt sporten de hoofdmoot van de activiteiten. Onderaan ziet u welke dat zijn.

Naar je eigen sportclub

Sommige kinderen willen graag naar hun eigen sportclub op de middag dat ze naar de BSO gaan. Bij een aantal BSO’s kan dat. Op de BSO trekken de kinderen hun judopak, voetbalshirt of hockeykleren aan en gaan dan samen met een pedagogisch medewerker naar de training. Zo hoeven ze niets te missen van hun vaste sportvereniging.

Speciale sport-BSO

Elke BSO-locatie van Solidoe organiseert activiteiten rondom sport. Maar we hebben ook een paar vestigingen waarin sporten bovenaan staat. Die liggen op een sportieve locatie, bijvoorbeeld bij gymzalen of sportvelden of in een sportcomplex. En daar kunnen we alle mogelijkheden gebruiken om veel te sporten. Bij veel van deze locaties werken speciaal opgeleide sportmedewerkers, die zorgen voor een gevarieerd programma.

 

Locaties met deze dienst

Amstelhof, De Kwakel

BSO Amstelhof is een sportieve buitenschoolse opvang. Op deze locatie komen kinderen van bijna alle basisscholen in de omgeving.

De Scheg, Uithoorn

Bij BSO de Scheg worden sport- en spelactiviteiten aangeboden, maar kinderen hebben ook hun eigen inbreng in het activiteitenaanbod.

VZOD, Kudelstaart

De kracht van Solidoe VZOD is de ruimte voor de kinderen om buiten te sporten. De omliggende sportvelden lenen zich er goed voor om sportief bezig te zijn.