In de vakantie naar de opvang?

Het zou leuk zijn, vakantie hebben als de kinderen vrij zijn van school. Maar dat zit er bij de meeste werkende ouders niet in. Geen nood, want bij Solidoe maken we het voor de kinderen in de vakantie extra leuk! Vakantie is voor de kinderen natuurlijk ook bedoeld om het gezellig te hebben en lekker te ontspannen. Daarom is bij Solidoe in de vakantie naar de BSO gaan ook écht vakantie vieren.

Leuk vakantieprogramma

In de vakantieweken zijn de BSO-locaties de hele dag open. Speciaal voor deze weken maken de vestigingen een uitdagend vakantieprogramma, meestal aan de hand van een thema. We organiseren allerlei uitjes gekoppeld aan het thema, bijvoorbeeld naar het bos, de kinderboerderij, de bioscoop of een museum. Ook werken we samen met de muziekschool, de sportvereniging of de zeilschool om te zorgen voor een gevarieerd aanbod aan sportieve en creatieve activiteiten.

Voor de BSO zijn speciale vakantiecontracten mogelijk. Wilt u daar meer over weten? Informeer dan naar de mogelijkheden bij planning@solidoe.nl.

Locaties met deze dienst

Amstelhof, De Kwakel

BSO Amstelhof is een sportieve buitenschoolse opvang. Op deze locatie komen kinderen van bijna alle basisscholen in de omgeving.

De Berenboot, Aalsmeer

Kindcentrum de Berenboot biedt opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Er worden veel gezamenlijke activiteiten georganiseerd, waar iedereen aan mee kan doen!

De Dolfijn, Aalsmeer

Solidoe de Dolfijn heeft een groot atelier waar kinderen creatief bezig kunnen zijn en op het podium kunnen dans en zangkunsten vertoond worden.

De Rietpluim, Kudelstaart

De Rietpluim ligt midden in de wijk, tussen de scholen in. Bij De Rietpluim spelen alle leeftijden onder één dak; baby’s, peuters en basisschoolkinderen.

De Scheg, Uithoorn

Bij BSO de Scheg worden sport- en spelactiviteiten aangeboden, maar kinderen hebben ook hun eigen inbreng in het activiteitenaanbod.

Triade, Aalsmeer

Kindcentrum Triade biedt opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De groepen werken veel samen met het onderwijs van Triade.

Het Duet, Uithoorn

Het prachtige gebouw van het integraal kindcentrum Het Duet is zo ingericht dat alle kinderen zich kunnen ontwikkelen in een uitdagende speel- en leeromgeving.

Legmeer, Uithoorn

Kindcentrum Legmeer heeft kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO in de Brede School Legmeer. Er wordt gebruik gemaakt van alle faciliteiten in het gebouw.

Meerwijk, Uithoorn

Kindcentrum Meerwijk heeft kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO: alle opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Broertjes en zusjes kunnen elkaar dagelijks opzoeken en samen spelen.

Oostkroost, Aalsmeer

Solidoe Oostkroost is een kindcentrum voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Oostkroost is een locatie met grote groepsruimtes en veel buitenruimte.

VZOD, Kudelstaart

De kracht van Solidoe VZOD is de ruimte voor de kinderen om buiten te sporten. De omliggende sportvelden lenen zich er goed voor om sportief bezig te zijn.

De Ruimte, Kudelstaart

BSO de Ruimte is onze Solidoe locatie in basisschool de Ruimte in Kudelstaart.