Voor vroege vogels

U moet al de deur uit, maar de school is nog niet begonnen. Hoe moet dat nou? Solidoe heeft de oplossing. Voordat de school begint, kan uw kind op een aantal van onze locaties naar de voorschoolse opvang. De kinderen zijn welkom vanaf de openingstijd van de locatie. Bij de meeste locaties is dat om 7.30 uur, een aantal vroege vestigingen gaan al om 7.00 uur open.

Ontbijten en dan naar school

Een schooldag begint met een goed ontbijt. Daar zorgen we bij de voorschoolse opvang voor. We eten gezellig samen en daarna is er nog even tijd om te spelen of om samen iets leuks te doen, of om gewoon even rustig te lummelen. Als het tijd is, brengen we de kinderen naar school.

Locaties met deze dienst

De Rietpluim, Kudelstaart

De Rietpluim ligt midden in de wijk, tussen de scholen in. Bij De Rietpluim spelen alle leeftijden onder één dak; baby’s, peuters en basisschoolkinderen.

Oostkroost, Aalsmeer

Solidoe Oostkroost is een kindcentrum voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Oostkroost is een locatie met grote groepsruimtes en veel buitenruimte.

Legmeer, Uithoorn

Kindcentrum Legmeer heeft kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO in de Brede School Legmeer. Er wordt gebruik gemaakt van alle faciliteiten in het gebouw.

Het Duet, Uithoorn

Het prachtige gebouw van het integraal kindcentrum Het Duet is zo ingericht dat alle kinderen zich kunnen ontwikkelen in een uitdagende speel- en leeromgeving.

Meerwijk, Uithoorn

Kindcentrum Meerwijk heeft kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO: alle opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Broertjes en zusjes kunnen elkaar dagelijks opzoeken en samen spelen.

De Dolfijn, Aalsmeer

Solidoe de Dolfijn heeft een groot atelier waar kinderen creatief bezig kunnen zijn en op het podium kunnen dans en zangkunsten vertoond worden.

Triade, Aalsmeer

Kindcentrum Triade biedt opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De groepen werken veel samen met het onderwijs van Triade.

De Berenboot, Aalsmeer

Kindcentrum de Berenboot biedt opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Er worden veel gezamenlijke activiteiten georganiseerd, waar iedereen aan mee kan doen!