Kudelstaart

In Kudelstaart bieden we verschillende vormen van kinderopvang verspreid over 5 verschillende vestigingen. Elke locatie is uniek, met een uitdagend aanbod per leeftijd. Wij nodigen je uit om hieronder te kijken naar de verschillende locaties van Solidoe in kudelstaart.

Solidoe is er overal, in elke wijk

Solidoe heeft er een reden voor om in iedere wijk één of meerdere vestigingen te hebben. Het is namelijk goed als kinderen in hun eigen buurt naar de opvang gaan en spelen met kinderen uit de wijk die ze op andere momenten ook weer tegenkomen. Ook een prettige samenwerking met andere ‘buurtbewoners’ vindt Solidoe belangrijk. Met de mensen die er wonen, met de scholen en andere organisaties. Niet alleen Solidoe vindt dit, ook uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat kinderen zich beter ontwikkelen in netwerken die groter zijn dan alleen het gezin. Door goede verbindingen tussen ouders in de buurt en tussen ouders, opvang en school presteren kinderen beter en hebben ze meer kans om te slagen in de maatschappij. En de wereld wordt er voor kinderen overzichtelijker door.

Ouders vertellen

Solidoe locaties

Kudelstaart
De Rietpluim
De Rietpluim ligt midden in de wijk, tussen de scholen in. Bij De Rietpluim spelen alle leeftijden onder één dak; baby’s, peuters en basisschoolkinderen.
Kudelstaart
De Stempel
Kinderdagverblijf De Stempel heeft twee groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De vestiging straalt een huiselijke sfeer en een ruime groene buitenruimte.
Kudelstaart
VZOD
De kracht van Solidoe VZOD is de ruimte voor de kinderen om buiten te sporten. De omliggende sportvelden lenen zich er goed voor om sportief bezig te zijn.
Kudelstaart
De Ruimte
BSO de Ruimte is onze Solidoe locatie in basisschool de Ruimte in Kudelstaart.
Kudelstaart
Buiten Gewoon
BSO Buiten Gewoon is de splinternieuwe BSO locatie van Solidoe. Hier komen kinderen van 7 en 8 jaar van alle Kudelstaartse basisscholen naartoe.
Astronaut

Openingsdagen

52 weken per jaar geopend

Als ouder wilt u graag dat we uw kind(eren) opvangen als u dat nodig heeft. Daar houdt Solidoe rekening mee, we zijn 52 weken per jaar geopend.

Veelgestelde vragen

Antwoord op belangrijke vragen

Jouw kind binnenkort naar de kinderopvang? Met deze vragen en antwoorden helpen we je op weg in onze kinderopvang.

Werkwijze

Als organisatie voor kinderopvang denken we steeds na over onze rol in de opvoeding van de kinderen die aan ons toevertrouwd worden.

Missie

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei.

Visie

Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne (ontwikkel)omgeving voor het kind.

Samenwerking partners

Wij werken onder andere samen met deze partners:

Wijzer aan de amstel

Ouders vertellen

Lees hoe ouders en kinderen onze kinderopvang ervaren.

Hoe ouders en kinderen onze kinderopvang ervaren kunnen ze het beste zelf vertellen. Lees hier meer verhalen van ouders.