De locatie

Buitenschoolse opvang – De Kwakel – sportief – creatief – flexibel – alle scholen in de omgeving

Bso Amstelhof is een opvang met respect en ruimte voor elk kind, iedereen komt er tot zijn recht.
Familie de Graaf Fenna, Gitta & Hille

Marit de Vries, Vestigingsmanager:

Marit de Vries : “ Als ik luister naar mijn collega’s om mij heen dan vinden zij mij een betrokken persoon met veel energie. Ik hou enorm van mijn vak, geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken binnen kinderopvang Solidoe in de functie van vestigingsmanager zo leuk!Amstelhof Marit

Mijn locatie Amstelhof is uniek omdat we een locatie zijn die gevestigd zit in een grote sport & Health club. Dat maak dat wij vele sporten binnenshuis hebben waar de kinderen tegen vergoeding aan kunnen deelnemen. Daarnaast zijn de ruimtes groot opgezet en hebben de kinderen veel vierkante meters om zich heerlijk na schooltijd uit te kunnen leven, zowel binnen als buiten!

Team Amstelhof bestaat uit een groep pedagogisch medewerker waarvan ieder een andere afgeronde opleiding heeft. Daarbij bestaat het team ook uit 3 mannelijke pedagogisch medewerkers. Mannen laten kinderen graag spelenderwijs dingen ontdekken. Wat voor veel vrouwen “iets stuk maken” is, betekent voor hen eerder “iets uit elkaar halen”. Het principe van, dingen uitproberen en ervaringen opdoen, ligt hen meestal beter. De omgang van mannen met kinderen wordt vaak als “meer stoeiend” omschreven, in de communicatie zouden ze directer zijn. Voor kinderen is dat alleen maar verrijkend.

Als team vinden wij het belangrijk dat kinderen de opvang als een zeer plezierige tijd ervaren. Geen “opvang “maar eerder een leuke plek waar ze met vrienden en vriendinnen vele groepsactiviteiten kunnen doen. Thuis zijn kinderen vaak niet in groepen, hier op de BSO wel. En daar maken wij tijdens de activiteiten gebruik van! Dit kunnen zowel sport als creatieve activiteiten zijn. De kinderen mogen zich ook gewoon even lekker vervelen of rustig een boekje lezen. Tot rust komen is minstens zo belangrijk!

Sportieve buitenschoolse opvang

Kinderen van bijna alle scholen in de Kwakel, Kudelstaart en Uithoorn kunnen naar BSO Amstelhof komen. We zijn na schooltijd open, op de meeste studiedagen en ook in de vakanties.

Amstelhof is een creatieve, flexibele maar vooral sportieve buitenschoolse opvang. We bieden veel verschillende sportieve activiteiten aan, zoals voetbal, volleybal, tafeltennis, tennis en zwemmen. Ook zijn er judo- en karatelessen en kunnen de kinderen meedoen met jazzballet, streetdance en kinderpilates. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte om de creativiteit de vrije loop te laten.

In de vakanties stellen we bij Amstelhof een leuk en uitdagend programma samen met allerlei activiteiten. Soms blijven we daarvoor op Amstelhof, maar vaak trekken we eropuit.

Sportclub

We delen het gebouw met Health Club Amstelhof, reden waarom de kinderen van de BSO alle sportfaciliteiten kunnen gebruiken.

Bij Amstelhof kunnen onze drie kinderen veel naar buiten en lekker sportief bezig zijn.
Martin & Margriet

Welkom!

Benieuwd geworden naar Amstelhof? We laten graag zien waar we zitten en wat we allemaal doen na schooltijd. Natuurlijk kunt u bellen, maar het is nog beter om eens langs te komen. We begroeten u graag!

Impressie

Team

Marit Dekker

Vestigingsmanager

Kirsten

Partners

Diensten

Buitenschoolse opvang

Schooltijden en werktijden sluiten niet altijd goed op elkaar aan. Na schooltijd worden op de BSO actieve, creatieve en sportieve activiteiten aangeboden.

Sport BSO

Bij alle BSO vestigingen van Solidoe wordt gesport. Een aantal vestigingen heeft een specifieke sport BSO, ook kunnen de kinderen vanuit de BSO naar hun eigen sporttraining gebracht worden.

Vakantieopvang

Tijdens de vakantie zijn de BSO locaties de hele dag open voor vakantieopvang. Het uitdagende vakantieprogramma bevat activiteiten, creativiteit en sport.