De locatie

Buitenschoolse opvang – De Kwakel – sportief – creatief – flexibel – alle scholen in de omgeving

Sportieve buitenschoolse opvang

Kinderen van bijna alle scholen in Aalsmeer, Amstelveen, de Kwakel, Kudelstaart en Uithoorn kunnen naar BSO Amstelhof komen. We zijn na schooltijd open, op de meeste studiedagen en ook in de vakanties.

Amstelhof is een creatieve, flexibele maar vooral sportieve buitenschoolse opvang. We bieden veel verschillende sportieve activiteiten aan, zoals voetbal, volleybal, tafeltennis, tennis en zwemmen. Ook zijn er judo- en karatelessen en kunnen de kinderen meedoen met jazzballet, streetdance en kinderpilates. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte om de creativiteit de vrije loop te laten.

In de vakanties stellen we bij Amstelhof een leuk en uitdagend programma samen met allerlei activiteiten. Soms blijven we daarvoor op Amstelhof, maar vaak trekken we eropuit.

Sportclub

We delen het gebouw met Health Club Amstelhof, reden waarom de kinderen van de BSO alle sportfaciliteiten kunnen gebruiken. Alle kinderen die bij Amstelhof naar de BSO komen, hebben ook een lidmaatschap bij Health Club Amstelhof. Dit lidmaatschap kost €15 per maand.

Bij Amstelhof kunnen onze drie kinderen veel naar buiten en lekker sportief bezig zijn.
Martin & Margriet

Welkom!

Benieuwd geworden naar Amstelhof? We laten graag zien waar we zitten en wat we allemaal doen na schooltijd. Natuurlijk kunt u bellen, maar het is nog beter om eens langs te komen. We begroeten u graag!

Impressie

Team

Marit Dekker

Vestigingsmanager

Kirsten

Linda

Sven

Mels

Stefan

Marcella

Partners

Diensten

Buitenschoolse opvang

Schooltijden en werktijden sluiten niet altijd goed op elkaar aan. Na schooltijd worden op de BSO actieve, creatieve en sportieve activiteiten aangeboden.

Sport

Bij alle BSO vestigingen van Solidoe wordt gesport. Een aantal vestigingen heeft een specifieke sport BSO, ook kunnen de kinderen vanuit de BSO naar hun eigen sporttraining gebracht worden.

Vakantieopvang

Tijdens de vakantie zijn de BSO locaties de hele dag open voor vakantieopvang. Het uitdagende vakantieprogramma bevat activiteiten, creativiteit en sport.

Actueel

december 13, 2018

Kerstvakantie BSO Amstelhof

Een vakantie vol met activiteiten, we organiseren een kerstbrunch, spelen winterbingo en Archery Attack, we gaan op Berenjacht in het Amsterdamse Bos [...]

oktober 15, 2018

Herfstvakantie BSO Amstelhof

Deze herfstvakantie gaan we allemaal leuke dingen doen rondom het thema Halloween! Een spokentocht, enge dingen knutselen, Halloween eten koken en [...]

juli 10, 2018

Vakantieprogramma BSO Amstelhof

De zomervakantie staat weer voor de deur. Er ligt weer een afwisselend programma klaar, zodat de kinderen een leuke zomervakantie bij ons kunnen [...]

april 19, 2018

Meivakantie Amstelhof

Deze mei vakantie gaan we van alles doen. Koken, zelf squishies maken, een beauty dag en natuurlijk gaan we ook lekker sporten! Hieronder alle [...]

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.