De locatie

Kinderdagverblijf – Uithoorn – kleinschalig – groene buitenruimte – snoezelruimte – atelier

Kinderdagverblijf in de buurt

Baloe is een kleinschalig kinderdagverblijf in Uithoorn. We hebben twee groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De groepsruimtes zijn gezellig en knus, en de twee groepen werken veel samen.

Groene buitenruimte

Bij Baloe valt direct de groene buitenruimte op, onze grote trots. Buiten kunnen de kinderen spelen, van alles ontdekken en zelfs slapen! Maar ook binnen is genoeg te beleven. Voor de kleinsten is er een snoezelhoek met een waterbed, spiegels en lichtjes, waar de kinderen tot rust kunnen komen. Er is een extra ruimte voor de driejarigen waarin we uitdagende activiteiten aanbieden en een atelier waar de kinderen ongestoord creatief aan de slag kunnen.

De wijk in met de kinderen

Omdat Baloe in Uithoorn zo centraal ligt, zijn er tal van mogelijkheden om de wijk in te trekken. Zo brengen we bijvoorbeeld wel eens een bezoek aan verzorgingshuis Het Hoge Heem, en gaan we zeer regelmatig zelf brood halen bij de bakker. Ook sluiten we vaak aan bij activiteiten op basisschool ’t Startnest, waar we een goede band mee hebben. Dat helpt de driejarigen ook bij hun overstap naar school.

Welkom!

Bent u benieuwd naar Baloe? Bel gerust om ons iets te vragen, of nog liever: kom eens langs. Dan kunt u meteen voelen hoe de sfeer is en ons direct alles vragen wat u weten wilt. U bent van harte welkom!

 

Impressie

Team

Esther Knetsch

Vestigingsmanager

Partners

Diensten

Kinderdagverblijf

We geven de allerkleinsten een geborgen plek waar ze zich zo veel mogelijk thuis voelen, waar ze de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en om te ontdekken.

Actueel

juli 25, 2019

Zomervakantie BSO de Graankorrel

Tijdens de zomervakantie staan er allerlei leuke activiteiten op het programma bij BSO de Graankorrel. Tijdens de warme dagen spelen we veel met [...]

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.