De locatie

Buitenschoolse opvang – Kudelstaart – creatief – sportief – moestuin – atelier

BSO bij Buiten Gewoon

Buiten Gewoon is dé BSO locatie voor kinderen van 7 en 8 jaar. Kinderen van de Antonius school en de OBS komen met de fiets, of met de bus, naar de BSO.

De locatie ligt aan het einde van de Bilderdammerweg, tegenover de Solidoe locatie VZOD. Met 9 jaar stromen de kinderen door naar deze locatie.

Moestuin en keuken

Bij Buiten Gewoon is een eigen moestuin, waar de kinderen samen met pedagogisch medewerkers hun eigen groente en fruit verbouwen. Met de oogst kan in de kinderkeuken allerlei lekkers gemaakt worden.

De kinderen kunnen hun fantasie en talenten laten zien op het podium. En in het atelier kan naar hartelust geknutseld en geklust worden. Extra speciaal is alle elektronica in het atelier, waarmee kinderen onder begeleiding leren hoe ze met een batterij een lampje kunnen laten branden.

Vakantie

In de vakantie is Buiten Gewoon ook elke dag open. Er worden samen met de kinderen allerlei vakantie activiteiten bedacht, rondom een thema.

Welkom!

Bent u benieuwd naar Buiten Gewoon? Kom gerust een keer kijken, u bent van harte welkom!

Team

Juliette Piet

Vestigingsmanager

Partners

Diensten

Buitenschoolse opvang

Schooltijden en werktijden sluiten niet altijd goed op elkaar aan. Na schooltijd worden op de BSO actieve, creatieve en sportieve activiteiten aangeboden.

Vakantieopvang

Tijdens de vakantie zijn de BSO locaties de hele dag open voor vakantieopvang. Het uitdagende vakantieprogramma bevat activiteiten, creativiteit en sport.