Sluiten

De Berenboot, Aalsmeer

  • Schoolstraat 4
  • 1431 BG Aalsmeer
  • Tel: 0297-348090

De locatie

Kindcentrum – kinderdagverblijf – gezamenlijke activiteiten – verrassende ontdekplekken – huiselijk – vertrouwd – betrokken – doorstroming van 0 tot 12 jaar

Gemoedelijk kindcentrum

De Berenboot is een huiselijk, warm en gemoedelijk kindcentrum in het hartje van Aalsmeer. Het ruime, karakteristieke pand zorgt voor veel licht en ruimte en voor verrassende ontdekplekken door het hele gebouw heen. Ook hebben we een grote buitenruimte waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.

Alle vormen van opvang

Bij de Berenboot kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar komen spelen, leren en ontdekken. De kleinsten van 0 tot 4 jaar zijn welkom in het kinderdagverblijf, de peuters van 2 tot 4 jaar kunnen bij ons naar de peuteropvang komen, en vanaf 4 jaar kunnen schoolkinderen voor en na schooltijd en in vakanties naar onze BSO. Zo kan uw kind van jongs af aan op dezelfde vertrouwde plek blijven.
Voor ouders die elke week op andere momenten opvang nodig hebben, bijvoorbeeld door onregelmatig werk, is er op de Berenboot een speciaal flex-contract mogelijk. Het tarief hiervoor is iets hoger, daarmee wordt opvang gegarandeerd. Voor meer informatie over dit contract kunt u contact opnemen met de afdeling Planning en Plaatsing.

Samen doen

We ondernemen veel gezamenlijke activiteiten, waarbij we de kinderen van alle leeftijden betrekken. Ons ervaren team zorgt voor een gezellige en vertrouwde omgeving voor de kinderen. Zo voelen ze zich thuis op de Berenboot.

Welkom!

Kom gerust eens kijken hoe u het vindt bij de Berenboot. U bent van harte welkom!

Impressie

Team

Lia Drost

Vestigingsmanager

Helene

Jolanda

Esther

Brenda

Ramona

Hanita

Jamilla

Yvonne

Carlein

Joyce

Cynthia

Wendy

Melanie

Kim

Stephanie

Wilma

Gerda

Partners

Diensten

Opvang voor baby’s

We geven de allerkleinsten een geborgen plek waar ze zich zo veel mogelijk thuis voelen, waar ze de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en om te ontdekken.

Opvang voor peuters

Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom bij de peuteropvang of peuterspeelzaal van Solidoe. Hier gaat spelen en leren hand in hand.

VVE

Solidoe biedt een speciale vorm van peuteropvang die door de gemeente wordt gesubsidieerd. VVE staat voor voor- en vroegschoolse educatie, op de peuteropvang wordt veel aandacht besteed aan taalontwikkeling bij jonge kinderen.

Naschoolse opvang

Schooltijden en werktijden sluiten niet altijd goed op elkaar aan. Na schooltijd worden op de BSO actieve, creatieve en sportieve activiteiten aangeboden.

Vakantieopvang

Tijdens de vakantie zijn de BSO locaties de hele dag open voor vakantieopvang. Het uitdagende vakantieprogramma bevat activiteiten, creativiteit en sport.

Voorschoolse opvang

De voorschoolse opvang regelt de opvang van kinderen voordat ze naar school gaan. De kinderen kunnen ontbijten en spelen voordat ze door de pedagogisch medewerker naar school worden gebracht.

Actueel

juli 26, 2017

Thema Zomerkriebels

Tijdens het thema Zomerkriebels kijken de peuters van de Berenboot vaak naar buiten wat voor weer het is. Regent het? Of schijnt de zon? Waait het? [...]

juli 11, 2017

Zomervakantie De Berenboot

De vakantie komt er al weer aan en we hebben een heel divers vakantieprogramma gemaakt. Met als thema's onder andere Azië, Amerika, sporten, [...]

april 12, 2017

Meivakantie de Berenboot

Tijdens de vakantie staat de Berenboot vooral in het teken van kokkerellen. Er worden heerlijke (Koninklijke) dingen gemaakt. Daarnaast gaan we op [...]