De Berenboot, Aalsmeer

  • Schoolstraat 4
  • 1431 BG Aalsmeer
  • Tel: 0297-348090

De locatie

Kindcentrum – kinderdagverblijf – gezamenlijke activiteiten – verrassende ontdekplekken – huiselijk – vertrouwd – betrokken – doorstroming van 0 tot 12 jaar

Gemoedelijk kindcentrum

De Berenboot is een huiselijk, warm en gemoedelijk kindcentrum in het hartje van Aalsmeer. Het ruime, karakteristieke pand zorgt voor veel licht en ruimte en voor verrassende ontdekplekken door het hele gebouw heen. Ook hebben we een grote buitenruimte waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.

Alle vormen van opvang

Bij de Berenboot kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar komen spelen, leren en ontdekken. De kleinsten van 0 tot 4 jaar zijn welkom in het kinderdagverblijf, de peuters van 2 tot 4 jaar kunnen bij ons naar de peuteropvang komen, en vanaf 4 jaar kunnen schoolkinderen voor en na schooltijd en in vakanties naar onze BSO. Zo kan uw kind van jongs af aan op dezelfde vertrouwde plek blijven.
Voor ouders die elke week op andere momenten opvang nodig hebben, bijvoorbeeld door onregelmatig werk, is er op de Berenboot een speciaal flex-contract mogelijk. Het tarief hiervoor is iets hoger, daarmee wordt opvang gegarandeerd. Voor meer informatie over dit contract kunt u contact opnemen met de afdeling Planning en Plaatsing.

Samen doen

We ondernemen veel gezamenlijke activiteiten, waarbij we de kinderen van alle leeftijden betrekken. Ons ervaren team zorgt voor een gezellige en vertrouwde omgeving voor de kinderen. Zo voelen ze zich thuis op de Berenboot.

Welkom!

Kom gerust eens kijken hoe u het vindt bij de Berenboot. U bent van harte welkom!

Impressie

Team

Lia Drost

Vestigingsmanager

Helene

Jolanda

Esther

Brenda

Jamilla

Yvonne

Carlein

Joyce

Cynthia

Wendy

Melanie

Kim

Stephanie

Wilma

vaste invalkracht

Gerda

Partners

Diensten

Kinderdagverblijf

We geven de allerkleinsten een geborgen plek waar ze zich zo veel mogelijk thuis voelen, waar ze de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en om te ontdekken.

Peuteropvang

Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom bij de peuteropvang of peuterspeelzaal van Solidoe. Hier gaat spelen en leren hand in hand.

VVE

Solidoe biedt een speciale vorm van peuteropvang die door de gemeente wordt gesubsidieerd. VVE staat voor voor- en vroegschoolse educatie, op de peuteropvang wordt veel aandacht besteed aan taalontwikkeling bij jonge kinderen.

Buitenschoolse opvang

Schooltijden en werktijden sluiten niet altijd goed op elkaar aan. Na schooltijd worden op de BSO actieve, creatieve en sportieve activiteiten aangeboden.

Vakantieopvang

Tijdens de vakantie zijn de BSO locaties de hele dag open voor vakantieopvang. Het uitdagende vakantieprogramma bevat activiteiten, creativiteit en sport.

Voorschoolse opvang

De voorschoolse opvang regelt de opvang van kinderen voordat ze naar school gaan. De kinderen kunnen ontbijten en spelen voordat ze door de pedagogisch medewerker naar school worden gebracht.

Actueel

oktober 9, 2018

Herfstvakantie BSO de Berenboot

Deze herfstvakantie heeft de BSO als thema Halloween! benieuwd wat we allemaal gaan doen? Kijk dan snel op het programma: Vakantieprogramma de [...]

juli 9, 2018

Vakantieprogramma BSO de Berenboot

Het beloofd een hele mooie zomervakantie te worden. Voor alle 6 weken hebben we een top programma en in de weken 2 tot en met 5 gaan we naar de [...]

april 23, 2018

Meivakantie De Berenboot

Er is deze meivakantie van alles te doen bij de BSO van de Berenboot. Gezond snoep maken! een fotostrip, sporten en naar het bos gaan [...]

februari 12, 2018

Voorjaarsvakantie de Berenboot

Hou je van proefjes doen? Ben je een echte fotograaf, of een fotomodel? Of voel jij je helemaal thuis in de keuken? Dan zit je deze vakantie goed [...]

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.