De locatie

Kindcentrum – kinderdagverblijf – gezamenlijke activiteiten – verrassende ontdekplekken – huiselijk – vertrouwd – betrokken – doorstroming van 0 tot 12 jaar

Gemoedelijk kindcentrum

De Berenboot is een huiselijk, warm en gemoedelijk kindcentrum in het hartje van Aalsmeer. Het ruime, karakteristieke pand zorgt voor veel licht en ruimte en voor verrassende ontdekplekken door het hele gebouw heen. Ook hebben we een grote buitenruimte waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.

Opvang van 0 tot 12 jaar

Bij de Berenboot kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar komen spelen, leren en ontdekken. De kleinsten van 0 tot 4 jaar zijn welkom in het kinderdagverblijf en vanaf 4 jaar kunnen schoolkinderen voor en na schooltijd en in vakanties naar onze BSO. Zo kan uw kind van jongs af aan op dezelfde vertrouwde plek blijven.
Voor ouders die elke week op andere momenten opvang nodig hebben, bijvoorbeeld door onregelmatig werk, is er op de Berenboot een speciaal flex-contract mogelijk. Het tarief hiervoor is iets hoger, daarmee wordt opvang gegarandeerd. Voor meer informatie over dit contract kunt u contact opnemen met de afdeling Planning en Plaatsing.

Samen doen

We ondernemen veel gezamenlijke activiteiten, waarbij we de kinderen van alle leeftijden betrekken. Ons ervaren team zorgt voor een gezellige en vertrouwde omgeving voor de kinderen. Zo voelen ze zich thuis op de Berenboot.

Welkom!

Kom gerust eens kijken hoe u het vindt bij de Berenboot. U bent van harte welkom!

Impressie

Team

Lia Drost

Vestigingsmanager

Danielle

Partners

Diensten

Kinderdagverblijf

We geven de allerkleinsten een geborgen plek waar ze zich zo veel mogelijk thuis voelen, waar ze de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en om te ontdekken.

Buitenschoolse opvang

Schooltijden en werktijden sluiten niet altijd goed op elkaar aan. Na schooltijd worden op de BSO actieve, creatieve en sportieve activiteiten aangeboden.

Vakantieopvang

Tijdens de vakantie zijn de BSO locaties de hele dag open voor vakantieopvang. Het uitdagende vakantieprogramma bevat activiteiten, creativiteit en sport.

Voorschoolse opvang

De voorschoolse opvang regelt de opvang van kinderen voordat ze naar school gaan. De kinderen kunnen ontbijten en spelen voordat ze door de pedagogisch medewerker naar school worden gebracht.