De locatie

Peuteropvang – basisschool De Zon – maandag, dinsdag, woensdag en donderdag – openingstijden aangepast aan schooltijden – samen met kleuters – schoolvoorbereidend – buitenspelen – gymzaal

In de school

De locatie van Peuteropvang de Quakel is uniek, want we zitten samen met basisschool De Zon in één gebouw. De drempel tussen de peuterspeelzaal en de school is hierdoor heel laag. Peuters stromen zo veel gemakkelijker door, ook omdat we bij de peuteropvang een programma gebruiken dat doorloopt op de basisschool.

Samen spelen

We werken intensief samen met de school en we delen ook het schoolplein met de kleuters. Het is heel bijzonder om de interacties tussen de kleuters en peuters te zien. Geen zorgen, de veiligheid van de kleintjes is gewaarborgd. Er hangt een heel gezellige en gemoedelijke dorpssfeer.

Spelend leren

Bij De Quakel bieden we de kinderen een vast ritme en een programma waarin samen spelen en leren centraal staan. Wij doen groepsactiviteiten, maar letten op de individuele ontwikkeling van elk kind. Ook stimuleren we de beginselen van het leren van taal en rekenen. En omdat we bewegen leuk én gezond vinden, gaan we regelmatig naar de gymzaal die ook in het schoolgebouw zit.

Samen met de ouders

De ouders van onze kinderen zijn erg betrokken, dat waarderen we enorm. Samen met de oudercommissie organiseren we uitjes en een jaarlijkse speelgoedbeurs. Een groot succes!

Welkom!

Bel gerust voor meer informatie over De Quakel, of liever, kom even langs om de sfeer bij ons te proeven. U bent van harte welkom!

Impressie

Team

Marit Dekker

Vestigingsmanager

Partners

Diensten

VVE

Solidoe biedt een speciale vorm van peuteropvang die door de gemeente wordt gesubsidieerd. VVE staat voor voor- en vroegschoolse educatie, op de peuteropvang wordt veel aandacht besteed aan taalontwikkeling bij jonge kinderen.

Peuteropvang

Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom bij de peuteropvang of peuterspeelzaal van Solidoe. Hier gaat spelen en leren hand in hand.

Peutersport

Bewegen is goed voor kinderen, maar ze hebben er ook heel veel plezier in. Op verschillende locaties bieden wij sinds kort peutersport aan.

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.