De locatie

Buitenschoolse opvang- kleinschalig- 1 groep voor 4-13 jaar – in de school – Kudelstaart

Juliette Piet, vestigingsmanager:

Ik vind het belangrijk dat de medewerkers de ruimte hebben om te groeien en ontwikkelen, dit heeft ook een positief effect op de kinderen.
Mijn locatie is uniek omdat er bij de Ruimte plaatst is voor alle kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Er is voldoende uitdaging om het voor elke leeftijd leuk en gezellig te maken. We hebben veel ruimte buiten, 2 schoolpleinen wat uitnodigt om lekker actief bezig te zijn. Een speelzaal waar we bijvoorbeeld kunnen trefballen en een gave atelierkast waar het creatieve talent van elk kind ontdekt kan worden.

Dit vinden wij  belangrijk als team voor de kinderen:

• zich veilig voelen
• makkelijk sociale contacten leggen
• kunnen experimenteren, uitdagen, grenzen kunnen verleggen, geprikkeld worden door anderen kinderen en door ons…. ontwikkelen en een groei doormaken.
• genoeg kunnen bewegen, sporten en spelen.
• gezond en gevarieerd eten & drinken.

Kleinschalige naschoolse opvang

De Ruimte is een bijzondere BSO-locatie, want we zijn gevestigd met 1 groep in de het pand van basisschool de Ruimte in Kudelstaart. We bieden opvang aan alle kinderen van de Ruimte op maandag, dinsdag en donderdag en halen ook kinderen op van de op 1 kilometer afstand gelegen scholen Antonius en OBS.
Onze locatie ligt pal naast het winkelcentrum van Kudelstaart aan de Schweitzerstraat. Op loopafstand van de Proosdijhal en heel dichtbij alle winkels die Kudelstaart rijk is.

Vakantie

In de vakantie is de Ruimte, net als de andere dagen op maandag, dinsdag en donderdag open. Dan gaan we natuurlijk ontzettend veel activiteiten doen. We maken er echt vakantie van. Meestal koppelen we de activiteiten aan een thema, bijvoorbeeld sport. Dan wordt er natuurlijk volop rondom de school gedaan maar ook zeker binnen, dat is altijd een feestje!

Impressie

Team

Juliette Piet

Vestigingsmanager

Partners

Diensten

Buitenschoolse opvang

Schooltijden en werktijden sluiten niet altijd goed op elkaar aan. Na schooltijd worden op de BSO actieve, creatieve en sportieve activiteiten aangeboden.

Vakantieopvang

Tijdens de vakantie zijn de BSO locaties de hele dag open voor vakantieopvang. Het uitdagende vakantieprogramma bevat activiteiten, creativiteit en sport.