De locatie

Kinderdagverblijf – Kudelstaart – kleinschalig – huiselijk – groene buitenruimte – ontdekken – ruime speelhal

Kinderdagverblijf

De Stempel is een kinderdagverblijf met twee verticale groepen. We zijn gevestigd aan de Marconistraat in Kudelstaart. Onze kracht is de huiselijke, knusse sfeer en vooral de groene buitenruimte.

Mooie buitenruimte

Buiten delen de twee groepen een ruime uitdagende speelplaats, waar veel te ontdekken is. We hebben een wilgentunnel met boomstammetjes als ondergrond, een inloopzandbak, een glijbaan, moestuinbakken, een buitenbox en een grasveld! Zo is er voor elk kind een uitdagende plek waar heerlijk gespeeld en ontdekt kan worden.

Speelhal

De twee groepen hebben behalve de grote groepsruimtes ook een gezamenlijke speelhal waar de kinderen kunnen spelen en waar activiteiten worden georganiseerd. Elke groepsruimte heeft een aparte babyhoek en verschillende ontdek- en themahoeken. De sfeer is huiselijk en we zorgen dat de kinderen het naar hun zin hebben.

Welkom!

Wilt u graag weten of De Stempel een fijne plek is voor uw kind? Kom dan eens langs om rond te kijken en ons uw vragen te stellen. U bent van harte welkom!

Team

Femke van den Brink

Vestigingsmanager

De wijk

De Stempel is gevestigd in de Marconistraat in Kudelstaart.

Diensten

Kinderdagverblijf

We geven de allerkleinsten een geborgen plek waar ze zich zo veel mogelijk thuis voelen, waar ze de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en om te ontdekken.