Het Duet, Uithoorn

  • Prinses Christinalaan 120
  • 1421 BN Uithoorn
  • Tel: 0297-500666

De locatie

Integraal Kindcentrum – Uithoorn – kinderdagverblijf – peuteropvang – naschoolse opvang – samenwerking met basisschool – kindvolgsysteem – atelier – gymzaal – keuken – bibliotheek – peutergym – workshops

Alle vormen van opvang

Het Duet is gevestigd in het Integraal Kindcentrum aan de Christinalaan in Uithoorn. De kinderopvang en het basisonderwijs en delen het gebouw en de verschillende ruimtes met elkaar. Dit heeft veel voordelen en past in onze visie. De samenwerking met school is intensief, er is één team dat zorg draagt voor de kinderen. Ook is er een gezamenlijk kindvolgsysteem in ontwikkeling. Omdat Het Duet een kindcentrum is, biedt Solidoe hier alle vormen van opvang aan: voor de allerkleinsten de babyopvang en het kinderdagverblijf, voor de kleintjes vanaf 2 jaar de peuteropvang en voor schoolgaande kinderen de buitenschoolse opvang, kortweg BSO.

Groene buitenruimte

Het prachtige gebouw van Het Duet is zo ingericht dat alle kinderen zich kunnen ontwikkelen in een uitdagende speel- en leeromgeving. Onze grote trots is de groene buitenspeelruimte! Hier vinden de kinderen meer dan genoeg uitdaging om lekker te bewegen in de buitenlucht. Ook hebben we een atelier waar de kinderen zich creatief kunnen uitleven, een gymzaal, een bibliotheek en de woonkeuken waar we gezellig met elkaar kunnen eten.

Leuke dingen doen

Een van de activiteiten voor de kleintjes is peutergym. Voor de groteren op de BSO met workshops, waardoor het aanbod erg divers is. Bij het Duet kunnen kinderen naar het kinderdagverblijf (KDV), de peuteropvang (PO) en de buitenschoolse opvang (BSO).

“Na vele jaren werken in de kinderopvang zocht ik een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden op het Duet. De samenwerking tussen school en opvang is hier goed zichtbaar. Echt een vertrouwde plek voor kinderen en hun ouders en een fantastische plek om te mogen werken!”
Anneloes Hijdra, kinderdagverblijf van Het Duet

Welkom!

Bent u benieuwd naar Het Duet ? Bel gerust voor meer informatie: 0297-500666. Of nog beter, kom eens langs. Een betere manier om de sfeer te proeven is er niet. We begroeten u graag!

 

Impressie

Team

Mariska Plasmeijer

Vestigingsmanager

Anneloes

Kinderdagverblijf

Bianca

Kinderdagverblijf

Claudia

Kinderdagverblijf

Danielle

Kinderdagverblijf

Esther

Kinderdagverblijf

Eveliene

Kinderdagverblijf

Jacqueline

Kinderdagverblijf

Jolanda

Kinderdagverblijf

Ninian

Kinderdagverblijf

Gonnie

Keuken

Suzanne

Peuteropvang

Benita

BSO

Bente

BSO

Daisy

BSO

Erik

BSO

Katinka

BSO

Wendy

BSO

Partners

Diensten

Opvang voor baby’s

We geven de allerkleinsten een geborgen plek waar ze zich zo veel mogelijk thuis voelen, waar ze de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en om te ontdekken.

Opvang voor peuters

Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom bij de peuteropvang of peuterspeelzaal van Solidoe. Hier gaat spelen en leren hand in hand.

Buitenschoolse opvang

Schooltijden en werktijden sluiten niet altijd goed op elkaar aan. Na schooltijd worden op de BSO actieve, creatieve en sportieve activiteiten aangeboden.

Vakantieopvang

Tijdens de vakantie zijn de BSO locaties de hele dag open voor vakantieopvang. Het uitdagende vakantieprogramma bevat activiteiten, creativiteit en sport.

Voorschoolse opvang

De voorschoolse opvang regelt de opvang van kinderen voordat ze naar school gaan. De kinderen kunnen ontbijten en spelen voordat ze door de pedagogisch medewerker naar school worden gebracht.

Actueel

March 30, 2018

Project meting pedagogische kwaliteit

Als Solidoe willen we graag de beste pedagogische omgeving voor kinderen bieden – zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen, terwijl zij gewoon [...]

February 19, 2018

Voorjaarsvakantie het Duet

In de voorjaarsvakantie staat het Duet in het teken van experimenteren. Door de week heen gaan we in groepjes de bieb in, op zoek naar boeken met [...]

December 27, 2017

Peutergym op het Duet

We gaan weer starten met peutergym op het Duet. Opgeven kan door een mail te sturen naar adminhetduet@solidoe.nl. De peutergym is speciaal voor [...]

August 9, 2016

Peutergym op het Duet

Het nieuwe schooljaar willen we weer van start gaan met het aanbieden van peutergym op het Duet in Uithoorn. Er zijn twee mogelijkheden: [...]