De locatie

Integraal Kindcentrum – Uithoorn – kinderdagverblijf – peuteropvang – naschoolse opvang – samenwerking met basisschool – kindvolgsysteem – atelier – gymzaal – keuken – bibliotheek – peutergym – workshops

Alle vormen van opvang

Het Duet is gevestigd in het Integraal Kindcentrum aan de Christinalaan in Uithoorn. De kinderopvang en het basisonderwijs en delen het gebouw en de verschillende ruimtes met elkaar. Dit heeft veel voordelen en past in onze visie. De samenwerking met school is intensief, er is één team dat zorg draagt voor de kinderen. Ook is er een gezamenlijk kindvolgsysteem in ontwikkeling. Omdat Het Duet een kindcentrum is, biedt Solidoe hier alle vormen van opvang aan: voor de allerkleinsten de babyopvang en het kinderdagverblijf, voor de kleintjes vanaf 2 jaar de peuteropvang en voor schoolgaande kinderen de buitenschoolse opvang, kortweg BSO.

Groene buitenruimte

Het prachtige gebouw van Het Duet is zo ingericht dat alle kinderen zich kunnen ontwikkelen in een uitdagende speel- en leeromgeving. Onze grote trots is de groene buitenspeelruimte! Hier vinden de kinderen meer dan genoeg uitdaging om lekker te bewegen in de buitenlucht. Ook hebben we een atelier waar de kinderen zich creatief kunnen uitleven, een gymzaal, een bibliotheek en de woonkeuken waar we gezellig met elkaar kunnen eten.

Leuke dingen doen

Een van de activiteiten voor de kleintjes is peutergym. Voor de groteren op de BSO met workshops, waardoor het aanbod erg divers is. Bij het Duet kunnen kinderen naar het kinderdagverblijf (KDV), de peuteropvang (PO) en de buitenschoolse opvang (BSO).

“Na vele jaren werken in de kinderopvang zocht ik een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden op het Duet. De samenwerking tussen school en opvang is hier goed zichtbaar. Echt een vertrouwde plek voor kinderen en hun ouders en een fantastische plek om te mogen werken!”
Anneloes Hijdra, kinderdagverblijf van Het Duet

Welkom!

Bent u benieuwd naar Het Duet ? Bel gerust voor meer informatie: 0297-500666. Of nog beter, kom eens langs. Een betere manier om de sfeer te proeven is er niet. We begroeten u graag!

 

Impressie

Team

Mariska Plasmeijer

Vestigingsmanager

Daisy

Admin & BSO

Partners

Diensten

Kinderdagverblijf

We geven de allerkleinsten een geborgen plek waar ze zich zo veel mogelijk thuis voelen, waar ze de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en om te ontdekken.

Peuteropvang

Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom bij de peuteropvang of peuterspeelzaal van Solidoe. Hier gaat spelen en leren hand in hand.

VVE

Solidoe biedt een speciale vorm van peuteropvang die door de gemeente wordt gesubsidieerd. VVE staat voor voor- en vroegschoolse educatie, op de peuteropvang wordt veel aandacht besteed aan taalontwikkeling bij jonge kinderen.

Peutergym

Bewegen is goed voor kinderen, maar ze hebben er ook heel veel plezier in. Op verschillende locaties bieden wij daarom peutergym aan.

Voorschoolse opvang

De voorschoolse opvang regelt de opvang van kinderen voordat ze naar school gaan. De kinderen kunnen ontbijten en spelen voordat ze door de pedagogisch medewerker naar school worden gebracht.

Buitenschoolse opvang

Schooltijden en werktijden sluiten niet altijd goed op elkaar aan. Na schooltijd worden op de BSO actieve, creatieve en sportieve activiteiten aangeboden.

Vakantieopvang

Tijdens de vakantie zijn de BSO locaties de hele dag open voor vakantieopvang. Het uitdagende vakantieprogramma bevat activiteiten, creativiteit en sport.

Actueel

juli 8, 2019

Zomervakantie het Duet

Tijdens de zomervakantie hebben we weer een afwisselend programma gemaakt, zodat we een leuke vakantie tegemoet gaan! Het thema tijdens de vakantie [...]

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.