Sluiten

Meerwijk, Uithoorn

  • Eendracht 5
  • 1423 DZ Uithoorn
  • Tel: 0297-562757

De locatie

Kindcentrum – Uithoorn – kinderdagverblijf – peuteropvang – naschoolse opvang – samenwerking met basisscholen – samenwerking tussen de groepen – sportief – creatief

Kinderopvang voor alle leeftijden

Kindcentrum Meerwijk ligt in Meerwijk-Oost in Uithoorn en grenst aan het schoolplein van basisscholen de Kajuit en de Springschans. De peuteropvang heeft een lokaal in de scholen. Zo is er meteen contact met de kleuters van beide scholen en wordt de overstap bij vier jaar nog makkelijker!

In Kindcentrum Meerwijk komen kinderen van 0 tot 12 jaar. De baby’s en peuters spelen bij het kinderdagverblijf, en de schoolgaande kinderen kunnen na school en in de vakanties bij de buitenschoolse opvang (BSO) van Meerwijk terecht.

Veel samen doen

Op Meerwijk maken we het voor alle kinderen gezellig en leuk. We hebben fijne groepsruimtes met een huiselijke sfeer. Het bijzondere van Meerwijk is de samenwerking tussen de verschillende groepen: broertjes en zusjes kunnen elkaar dagelijks opzoeken en met elkaar spelen. Net als thuis!

Bij Meerwerk werken zowel creatieve als sportieve medewerkers, en we bieden veel sport en creatieve activiteiten aan. Zo maken we het voor kinderen van alle leeftijden fijn om naar Meerwijk te komen.

Welkom

Wilt u meer weten over Kindcentrum Meerwijk? Bel dan gerust even voor meer informatie. Maar langskomen is nog beter, dan kunt u met eigen ogen zien hoe we werken en wat we voor de kinderen doen. U bent van harte welkom!

Impressie

Team

Laura Verdegaal

Partners

Diensten

Opvang voor baby’s

We geven de allerkleinsten een geborgen plek waar ze zich zo veel mogelijk thuis voelen, waar ze de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en om te ontdekken.

Opvang voor peuters

Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom bij de peuteropvang of peuterspeelzaal van Solidoe. Hier gaat spelen en leren hand in hand.

Sport

Bij alle BSO vestigingen van Solidoe wordt gesport. Een aantal vestigingen heeft een specifieke sport BSO, ook kunnen de kinderen vanuit de BSO naar hun eigen sporttraining gebracht worden.

Vakantieopvang

Tijdens de vakantie zijn de BSO locaties de hele dag open voor vakantieopvang. Het uitdagende vakantieprogramma bevat activiteiten, creativiteit en sport.

Voorschoolse opvang

De voorschoolse opvang regelt de opvang van kinderen voordat ze naar school gaan. De kinderen kunnen ontbijten en spelen voordat ze door de pedagogisch medewerker naar school worden gebracht.

VVE

Solidoe biedt een speciale vorm van peuteropvang die door de gemeente wordt gesubsidieerd. VVE staat voor voor- en vroegschoolse educatie, op de peuteropvang wordt veel aandacht besteed aan taalontwikkeling bij jonge kinderen.

Naschoolse opvang

Schooltijden en werktijden sluiten niet altijd goed op elkaar aan. Na schooltijd worden op de BSO actieve, creatieve en sportieve activiteiten aangeboden.

Tussenschoolse opvang

Solidoe biedt zowel tussenschoolse opvang op school als op locatie. De kinderen eten samen hun lunch voordat ze weer teruggaan naar school.

Actueel

juli 13, 2017

Zomervakantie Meerwijk

In Meerwijk staat de zomervakantie in het teken van 'Te land, ter zee en in de lucht'. De eerste twee weken zullen we ons bezighouden met het land. [...]

juni 1, 2017

Pinkstervakantie Meerwijk

In Meerwijk staat de vakantie in het teken van 'Puur natuur'. We gaan naar Clara Maria, we doen een speurtocht waarbij we van alles uit de natuur [...]

april 12, 2017

Meivakantie Meerwijk

Een talentenjacht, verkleden, karaoke en een voorstelling in het theater in Aalsmeer. De meivakantie van BSO Meerwijk staat in het teken van theater, [...]