De locatie

Kindcentrum – Uithoorn – kinderdagverblijf – peuteropvang – naschoolse opvang – samenwerking met basisscholen – samenwerking tussen de groepen – sportief – creatief

Kinderopvang voor alle leeftijden

Kindcentrum Meerwijk ligt in Meerwijk-Oost in Uithoorn en grenst aan het schoolplein van basisscholen de Kajuit en de Springschans. De peuteropvang heeft een lokaal in de scholen. Zo is er meteen contact met de kleuters van beide scholen en wordt de overstap bij vier jaar nog makkelijker!

In Kindcentrum Meerwijk komen kinderen van 0 tot 12 jaar. De baby’s en peuters spelen bij het kinderdagverblijf, en de schoolgaande kinderen kunnen na school en in de vakanties bij de buitenschoolse opvang (BSO) van Meerwijk terecht.

Veel samen doen

Op Meerwijk maken we het voor alle kinderen gezellig en leuk. We hebben fijne groepsruimtes met een huiselijke sfeer. Het bijzondere van Meerwijk is de samenwerking tussen de verschillende groepen: broertjes en zusjes kunnen elkaar dagelijks opzoeken en met elkaar spelen. Net als thuis!

Bij Meerwerk werken zowel creatieve als sportieve medewerkers, en we bieden veel sport en creatieve activiteiten aan. Zo maken we het voor kinderen van alle leeftijden fijn om naar Meerwijk te komen.

Welkom

Wilt u meer weten over Kindcentrum Meerwijk? Bel dan gerust even voor meer informatie. Maar langskomen is nog beter, dan kunt u met eigen ogen zien hoe we werken en wat we voor de kinderen doen. U bent van harte welkom!

Impressie

Team

Laura Verdegaal

Vestigingsmanager

Jeanine

Kinderdagverblijf

Linda

Kinderdagverblijf

Daniela

Kinderdagverblijf

Mirjam

Kinderdagverblijf

Masja

Kinderdagverblijf

Annemarie

Peuteropvang

Margreet

Peuteropvang

Helen

BSO

Annette

BSO

Danny

TSO, BSO & peutergym

Wendy

BSO

Christina

Gastvrouw

Partners

Diensten

Kinderdagverblijf

We geven de allerkleinsten een geborgen plek waar ze zich zo veel mogelijk thuis voelen, waar ze de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en om te ontdekken.

Peuteropvang

Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom bij de peuteropvang of peuterspeelzaal van Solidoe. Hier gaat spelen en leren hand in hand.

Vakantieopvang

Tijdens de vakantie zijn de BSO locaties de hele dag open voor vakantieopvang. Het uitdagende vakantieprogramma bevat activiteiten, creativiteit en sport.

Voorschoolse opvang

De voorschoolse opvang regelt de opvang van kinderen voordat ze naar school gaan. De kinderen kunnen ontbijten en spelen voordat ze door de pedagogisch medewerker naar school worden gebracht.

VVE

Solidoe biedt een speciale vorm van peuteropvang die door de gemeente wordt gesubsidieerd. VVE staat voor voor- en vroegschoolse educatie, op de peuteropvang wordt veel aandacht besteed aan taalontwikkeling bij jonge kinderen.

Buitenschoolse opvang

Schooltijden en werktijden sluiten niet altijd goed op elkaar aan. Na schooltijd worden op de BSO actieve, creatieve en sportieve activiteiten aangeboden.

Tussenschoolse opvang

Solidoe biedt zowel tussenschoolse opvang op school als op locatie. De kinderen eten samen hun lunch voordat ze weer teruggaan naar school.

Actueel

juli 18, 2019

Beveiligd: Feedback gevraagd

    [...]

juli 10, 2019

Zomervakantie Meerwijk

Deze zomervakantie is het thema : Heel Meerwijk Bakt! In de zomervakantie wordt er bij de Piraat en het Kraaiennest structureel samengevoegd. We [...]

april 17, 2019

Meivakantie BSO Meerwijk

In de meivakantie staan er weer allerlei verschillende activiteiten op het programma. We leven ons uit op een groot springkussen/stormbaan, we [...]

februari 7, 2019

Voorjaarsvakantie BSO Meerwijk

BSO de Meerwijk wordt omgetoverd tot een heus circus! We doen kunstjes, gaan jongleren, maken onze eigen voorstelling en gaan schminken! Na de [...]

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.