De locatie

Kindcentrum – Aalsmeer-Oost – grote speel- en groepsruimten – flexibele opvang – veel natuur – buiten spelen – ontbijt – atelier – gymzaal

Petra van Gilst, Vestigingsmanager:

Samen met het team wil ik een omgeving creëren waar iedereen gezien wordt en zich op zijn gemak voelt. Het team is betrokken bij alle ouders en kinderen.  Ik werk vaak op de locatie en mijn deur staat altijd open. Linda de Kruif doet de administratie en werkt op maandag- en donderdagochtend. Samen zorgen we er voor dat u met een gerust hart kunt gaan werken!

Opvang voor baby’s, peuters en schoolkinderen

Aan de rand van de wijk Aalsmeer Oost ligt kindcentrum Oostkroost. Een ruim kindcentrum met opvang voor kinderen van alle leeftijden. Baby’s en peuters kunnen naar het kinderdagverblijf, en kinderen van alle basisscholen in de omgeving van Aalsmeer Oost zijn welkom op de buitenschoolse opvang ofwel BSO.

Actief en creatief

Oostkroost heeft grote groeps- en speelruimten en uitdagende extra voorzieningen. We hebben een gymzaal en een groot atelier.  Kinderen kunnen bij ons hun creativiteit kwijt, sporten en bewegen en zich ontplooien met kunst en cultuur. We werken met thema’s, specifieke activiteiten en workshops.

We moedigen de kinderen aan om zelf van alles uit te proberen, en als het nodig is, zijn we er. Kinderen kunnen hun eigen tempo en interesses volgen. En het voornaamste is: we maken veel plezier. Met plezier gaat spelen en ontwikkelen vanzelf.

Buiten spelen

Er zijn drie uitdagende speelpleinen voor kinderen van alle leeftijden. In de patio is een prachtige binnentuin voor de allerkleinsten om in de natuur te spelen en te ontdekken. Buiten zijn er nog twee grote avontuurlijke buitenruimten: achter het gebouw een groot, veilig speelplein met zandbakken en gras voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar. Aan de voorkant ligt een speelplein voor kinderen van 4 jaar en ouder. Bij Oostkroost kunnen kinderen spelen, ravotten, klimmen en klauteren.

Welkom!

Bent u nieuwsgierig geworden naar Oostkroost? We laten u graag onze locatie zien en vertellen alles wat u weten wilt. Kom langs, u bent van harte welkom!

Impressie

  • impressie oostkroost
  • impressie oostkroost
  • impressie oostkroost

Team

Petra van Gilst

Thirza

BSO

Linda de Kruif

Administratie

Partners

Diensten

Kinderdagverblijf

We geven de allerkleinsten een geborgen plek waar ze zich zo veel mogelijk thuis voelen, waar ze de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en om te ontdekken.

Buitenschoolse opvang

Schooltijden en werktijden sluiten niet altijd goed op elkaar aan. Na schooltijd worden op de BSO actieve, creatieve en sportieve activiteiten aangeboden.

Vakantieopvang

Tijdens de vakantie zijn de BSO locaties de hele dag open voor vakantieopvang. Het uitdagende vakantieprogramma bevat activiteiten, creativiteit en sport.

Voorschoolse opvang

De voorschoolse opvang regelt de opvang van kinderen voordat ze naar school gaan. De kinderen kunnen ontbijten en spelen voordat ze door de pedagogisch medewerker naar school worden gebracht.