De locatie

Buitenschoolse opvang – Kudelstaart – creatief – sportief – sportvelden – blokhut

Sportieve naschoolse opvang

VZOD is een bijzondere BSO-locatie, want we zijn gevestigd in de het pand van de korfbalvereniging in Kudelstaart. Dat verklaart ook de naam: VZOD is afgeleid van de naam die deze vereniging jaren geleden kreeg: Vooruitgang Zij Ons Doel.

Onze locatie ligt aan het einde van de Bilderdammerweg. Rondom VZOD liggen verschillende verenigingen; zo zijn de voetbalclub, de tennisclub en de muziekvereniging op loopafstand. De kinderen die lid van een club zijn, brengen we daarheen, zodat ze ook op de dagen dat ze bij ons komen hun vaste activiteiten niet hoeven overslaan.

Blokhut en sportvelden

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen bij VZOD heerlijk creatief en sportief bezig zijn. De blokhut fungeert als knusse groepsruimte voor de kinderen van de middenbouw. En de stoere kantine is een heerlijke groepsruimte voor de oudsten. Binnen hebben we allerlei aantrekkelijke materialen om mee te spelen, zoals technisch speelgoed. Maar de kracht van Solidoe VZOD is de ruimte voor de kinderen om buiten te sporten. De gigantische sportvelden om ons heen lenen zich uitstekend voor de meest uiteenlopende sportieve activiteiten en spellen. Die doen we dan ook heel veel.

Vakantie

In de vakantie is VZOD elke dag open. Dan gaan we natuurlijk ontzettend veel sport en spel doen, maar ook allerlei andere activiteiten. We maken er echt vakantie van. Meestal koppelen we de activiteiten aan een thema, bijvoorbeeld water. Dan wordt er natuurlijk flink gespetterd, dat is altijd een feestje!

Welkom!

Bent u benieuwd naar VZOD? Kom gerust een keer kijken naar onze unieke plek tussen de sportvelden. U bent van harte welkom!

Impressie

Team

Juliette Piet

Vestigingsmanager PO & BSO

Femke van den Brink

Vestigingsmanager KDV

Kelly

BSO

Claudia

BSO

Mandy

BSO

Ilona

Invalkracht

Martine

Invalkracht

Diensten

Buitenschoolse opvang

Schooltijden en werktijden sluiten niet altijd goed op elkaar aan. Na schooltijd worden op de BSO actieve, creatieve en sportieve activiteiten aangeboden.

Sport

Bij alle BSO vestigingen van Solidoe wordt gesport. Een aantal vestigingen heeft een specifieke sport BSO, ook kunnen de kinderen vanuit de BSO naar hun eigen sporttraining gebracht worden.

Actueel

juli 9, 2019

Zomervakantie VZOD

Nog heel even geduld, maar dan hebben de kinderen heerlijk 6 weken zomervakantie! Vorig jaar zijn we naar de Solidoe Camping gegaan, dit jaar hebben [...]

april 9, 2019

Meivakantie BSO de Rietpluim en BSO VZOD

In Kudelstaart worden er tijdens de meivakantie speurtochten gedaan, er wordt Levend Stratego gespeeld, er staat een Kapla bouwwedstrijd op het [...]

februari 5, 2019

Voorjaarsvakantie BSO VZOD

Wat heerlijk, de vakantie komt er al weer aan. We gaan sportief, creatief, binnen, buiten van alles doen! Hebben jullie er ook zoveel zin in? Help [...]

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.