De locatie

Buitenschoolse opvang – Kudelstaart – creatief – sportief – sportvelden – blokhut

Juliette Piet, vestigingsmanager, aan het woord:

Ik vind het belangrijk dat de medewerkers de ruimte hebben om te groeien en ontwikkelen wat een  positief effect heeft op de kinderen.
Mijn locatie is uniek omdat er bij VZOD plaats is voor de 8+’ers!  We hebben veel ruimte buiten, grote velden wat uitnodigt om lekker actief bezig te zijn. Een stoere kantine van de korfbalvereniging of de groep in de knusse blokhut, nodigt uit om binnen creatief te zijn, spelletjes te doen of lekker te chillen.
De kinderen stromen door vanaf de Rietpluim en gaan met de fiets of de touringcar naar de locatie.

Dit vinden wij  belangrijk als team voor de kinderen

  • zich veilig voelen
  • makkelijk sociale contacten leggen
  • kunnen experimenteren, uitdagen, grenzen kunnen verleggen, geprikkeld worden door anderen kinderen en door ons…. ontwikkelen en een groei doormaken.
  • genoeg kunnen bewegen, sporten en spelen.
  • gezond en gevarieerd eten & drinken.

Sportieve naschoolse opvang

VZOD is een bijzondere BSO-locatie, want we zijn gevestigd in de het pand van de korfbalvereniging in Kudelstaart. Dat verklaart ook de naam: VZOD is afgeleid van de naam die deze vereniging jaren geleden kreeg: Vooruitgang Zij Ons Doel.

Onze locatie ligt aan het einde van de Bilderdammerweg. Rondom VZOD liggen verschillende verenigingen; zo zijn de voetbalclub, de tennisclub en de muziekvereniging op loopafstand. De kinderen die lid van een club zijn, brengen we daarheen, zodat ze ook op de dagen dat ze bij ons komen hun vaste activiteiten niet hoeven overslaan.

Blokhut en sportvelden

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen bij VZOD heerlijk creatief en sportief bezig zijn. De twee groepen zitten in verschillende groepsruimtes, een knusse gezellige blokhut en een stoere ruime kantine. Binnen hebben we allerlei aantrekkelijke materialen om mee te spelen, zoals technisch speelgoed. Maar de kracht van Solidoe VZOD is de ruimte voor de kinderen om buiten te sporten. De gigantische sportvelden om ons heen lenen zich uitstekend voor de meest uiteenlopende sportieve activiteiten en spellen. Die doen we dan ook heel veel.

Vakantie

In de vakantie is VZOD elke dag open. Dan gaan we natuurlijk ontzettend veel sport en spel doen, maar ook allerlei andere activiteiten. We maken er echt vakantie van. Meestal koppelen we de activiteiten aan een thema, bijvoorbeeld water. Dan wordt er natuurlijk flink gespetterd, dat is altijd een feestje!

Welkom!

Bent u benieuwd naar VZOD? Kom gerust een keer kijken naar onze unieke plek tussen de sportvelden. U bent van harte welkom!

Impressie

Team

Juliette Piet

Vestigingsmanager PO & BSO

Diensten

Buitenschoolse opvang

Schooltijden en werktijden sluiten niet altijd goed op elkaar aan. Na schooltijd worden op de BSO actieve, creatieve en sportieve activiteiten aangeboden.

Sport

Bij alle BSO vestigingen van Solidoe wordt gesport. Een aantal vestigingen heeft een specifieke sport BSO, ook kunnen de kinderen vanuit de BSO naar hun eigen sporttraining gebracht worden.

Actueel

januari 31, 2020

Voorjaarsvakantie BSO VZOD

Heksenketel soep, bibber spiralen en robotjes, dat gaan we deze vakantie maken bij BSO VZOD. Op maandag gaan we op de fiets naar de sportinstuif bij [...]

december 9, 2019

Kerstvakantie VZOD

VZOD is helemaal klaar voor de kerstvakantie. Lekker even vrij, tijd om samen leuke dingen te doen, wij hebben er weer zin in! Denken jullie er [...]

september 24, 2019

Herfstvakantie VZOD

Veel verschillende activiteiten bij VZOD deze herfstvakantie. Sport- en spel activiteiten, reptielen op bezoek en een dag vol wetenschap. Maandag [...]

juli 9, 2019

Zomervakantie VZOD

Nog heel even geduld, maar dan hebben de kinderen heerlijk 6 weken zomervakantie! Vorig jaar zijn we naar de Solidoe Camping gegaan, dit jaar hebben [...]

Solidoe maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.