In 2019 heeft Solidoe, net als andere jaren, een aantal (onafhankelijke) onderzoeken laten uitvoeren. We willen een zo breed mogelijk beeld vormen van onze kwaliteit. Dit hebben we gekregen door een oudertevredenheid onderzoek, een wetenschappelijk onderzoek (NCKO), door het kwaliteitskeurmerk HKZ en door de GGD controles. De mooie conclusie is: Solidoe doet het gewoon hartstikke goed!

De resultaten van het NCKO-onderzoek, die in het voorjaar van 2019 beschikbaar kwamen, maakten ons vrolijk. Het NCKO onderzocht de pedagogische kwaliteit van Solidoe en kwam tot de conclusie dat we bij Solidoe goede pedagogische kwaliteit leveren! Onze interactievaardigheden zijn goed ontwikkeld. Dat is fijn, we vervullen immers een belangrijke taak: het zorgen voor een sterke pedagogische omgeving, zodat kinderen díe groei en ontwikkeling kunnen doormaken die bij hen past. Goed om bevestigd te hebben wat we al dachten, namelijk dat we dat op een professionele en zorgvuldige manier doen. Maar we hebben als Solidoe nóg een belangrijke taak: het zorgen voor een uitdagende omgeving voor onze medewerkers. Want wat we kinderen gunnen, namelijk jezelf ontwikkelen, uitgedaagd worden, uit te proberen, jezelf te verdiepen, gunnen we onszelf ook en daar is de Solidoe Academie voor.

Een Academie vol inspiratie, verdieping, verbreding en aanscherping. Er zijn onderdelen die verplicht zijn, vanuit de Wet Kinderopvang of vanuit Solidoe. En er zijn onderdelen die facultatief zijn.

Denk bij ons aanbod aan: