Veelgestelde vragen

Onze medewerkers zullen altijd hun uiterste best doen ook voor uw tweede en/of volgend kind een plaats te realiseren op de door u gewenste dagen. De mogelijkheden hangen af van het aantal groepen op het kinderdagverblijf, de dagen die u af wilt nemen en de (leeftijd)samenstelling van de groep.

Het veranderen van vaste dagen is mogelijk indien de bezetting van de groep dit toelaat.
De medewerkers van de afdeling Planning en Plaatsing kijken graag samen met u naar de mogelijkheden hiervoor. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0297-729710, of via het emailadres planning@solidoe.nl.

Als u opvang nodig heeft op zeer korte termijn, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Planning & Plaatsing. Zij bespreken dan met u de mogelijkheden op korte termijn. Bel voor afdeling Planning & Plaatsing 0297-729710.

Als u de opvang wilt stopzetten of minder dagen opvang wilt, kunt u dit doorgeven aan de afdeling Planning en Plaatsing. Er geldt een opzegtermijn van een maand. Uw opzegging ontvangen we graag per e-mail, u kunt de afdeling Planning en Plaatsing bereiken op het emailadres: planning@solidoe.nl.
Voor het kinderdagverblijf en de peuteropvang loopt het contract automatisch af als uw kind 4 jaar wordt. In het geval dat uw kind later naar de basisschool gaat dan de vierde verjaardag, dient de overeenkomst op tijdige aanvraag van u te worden verlengd. Solidoe bevestigt de verlenging als Solidoe daadwerkelijk de plaats beschikbaar heeft. Bij de BSO loopt het contract automatisch af als uw kind naar het voortgezet onderwijs gaat.

 
 

Ja, zolang de groepsgrootte het toelaat kunt u tegen betaling een of meerdere extra dagdelen afnemen. U kunt dit zelf aanvragen via de ouderapp. Als u binnen drie dagen opvang voor uw kind nodig heeft, kunt u het afstemmen met de pedagogisch medewerkers van de groep.

Om Kinderopvangtoeslag te krijgen, moeten u en uw eventuele partner allebei werken of een opleiding volgen. U kunt de toeslag ook krijgen als u niet werkt, maar u uw kansen op werk vergroot door bijvoorbeeld een re-ïntegratietraject te volgen via het UWV of de gemeente.
U hebt alleen recht op kinderopvangtoeslag als u gebruikmaakt van kinderopvang die geregistreerd is in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Al onze vestigingen zijn in dit register opgenomen. U kunt dit LRKP-registratienummer vinden op de pagina van de betreffende vestiging op deze website en op uw overeenkomst.

De ouderapp kunt u downloaden in de App Store of Google Play Store onder de naam ‘OuderApp van Konnect’.

Bereken uw kosten voor kinderopvang via onze Kinderopvangcalculator.

Rondleiding

Wil je binnen kijken, onze medewerkers ontmoeten en sfeer proeven?
Maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.

Werkwijze

Als organisatie voor kinderopvang denken we steeds na over onze rol in de opvoeding van de kinderen die aan ons toevertrouwd worden.

Missie

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei.

Visie

Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne (ontwikkel)omgeving voor het kind.

Overig nieuws
De eigen wijze van Wesley
Lees meer
Overig nieuws
Momenten bij bijzondere kleuter- en peutergroep Het Duet
Lees meer
Overig nieuws
4 tips om maximaal samen te genieten van de decemberfeestjes
Lees meer
Overig nieuws
Waarom Sinterklaas altijd pech heeft en dat juist goed is voor de ontwikkeling van kinderen
Lees meer
Overig nieuws
Gepland onderhoud Konnect 5 augustus 20:00 – 23:00
Lees meer
Overig nieuws
Beslisboom
Lees meer