Werken bij Solidoe

Pedagogisch medewerkers zijn binnen onze professionele organisatie een belangrijke schakel. Zij zijn verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en prettige (speel- en leer)omgeving voor de kinderen. Zij stellen zichzelf voortdurend de vraag: ‘wat is goed voor dit kind en voor zijn/haar ontwikkeling’. Het kind staat daarbij centraal.
Om kinderen te kunnen laten experimenteren, te laten ontdekken, moeten we als volwassenen zelf ook niet bang zijn om te ervaren en dingen uit te proberen; waarbij ook vallen en opstaan horen. Voor de medewerkers van Solidoe staat het experimenteren en ontdekken centraal.

Voor de organisatie staan onze medewerkers ook centraal, wij willen een werkgever zijn waarbij het prettig werken is. Mensen ontwikkelen zich, als persoon en in hun werk. Solidoe vindt het belangrijk om aan de professionele ontwikkeling van de medewerkers bij te dragen, door middel van scholing en teamoverleg. Wij dagen medewerkers uit om een bijdrage te leveren aan de organisatie.

Dit verwachten we

Wij komen graag met jou in contact als je je hierin herkent:

  • Je bent energiek, open en nieuwsgierig
  • Je bent flexibel in je werktijden en houdt van afwisseling
  • Je bent enthousiast en durft initiatief te nemen
  • Je wint snel het vertrouwen van kinderen en ouders én van het team
  • Je herkent je in onze pedagogische visie
  • Je vindt het belangrijk om deel uit te maken van het team
  • Je bent bereid om je doorlopend te blijven ontwikkelen en bijscholen

Dit bieden we

Naast hele leuke kinderen en collega’s bieden wij jou goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, een tegemoetkoming in de reiskosten, een bijdrage in de pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Je maakt onderdeel uit van een team en wordt betrokken bij alles wat Solidoe organiseert voor haar medewerkers.

Ook biedt Solidoe veel interne cursussen aan zoals communicatie, kinder-EHBO, BHV en diverse cursussen over uiteenlopende pedagogische onderwerpen. Scholing is pas effectief als we er ook echt mee aan de slag gaan. Dus naast dat de pedagogisch medewerkers de trainingen volgen, spreken de vestigingsmanagers in hun werkoverleg over het borgen van de verworven kennis en/of vaardigheden.

Ben je geboeid door kinderen? Wil je met plezier naar je werk en met voldoening weer naar huis? Wil je kinderen uitdagen zich te ontwikkelen en jezelf ook? Kom dan kennismaken met Solidoe.

Stageplaatsen

Wij bieden ook aan stagiaires een omgeving waarin je je kunt ontwikkelen. Denk je dat een stage bij Solidoe voor jou past, dan horen we dat graag! We hebben plaatsen voor de BOL-opleidingen: PW3, PW4, Sport en Bewegen.

Wil je meer informatie over de stagemogelijkheden neem dan contact op met Joke Schreuder: 0297-729740 of mail naar jokeschreuder@solidoe.nl.

Als je al helder hebt dat jij graag bij Solidoe stage wilt lopen, stuur dan je motivatiebrief samen met je CV naar Joke Schreuder.

Contact met P&O

Wil je meer weten over werken bij Solidoe? Anja van Ast en Conny van Vliet, van de afdeling Personeel & Organisatie, vertellen je graag meer. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0297-729730 of via mail: sollicitatie@solidoe.nl.