Werken bij Solidoe - Doen!

Solidoe groeit! Word jij onze nieuwe collega?!

Ben je benieuwd naar Solidoe? Kijk dan eens naar deze film waar Pedagogisch Medewerkers van Solidoe vertellen over Werken bij Solidoe.

Onze pedagogisch medewerkers vormen de basis van wat we doen en waar we voor staan: het creëren van een veilige en prettige (speel- en leer)omgeving voor kinderen. Wij willen een werkgever zijn waarbij het prettig werken is. Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan bij ons voorop, en we dagen onze medewerkers graag uit om een bijdrage te leveren aan de organisatie. Dit is ook wat we terug horen van onze medewerkers, of ze nou net gestart zijn of al langer bij ons werken. Een paar quotes:

‘Een professionele organisatie, waar zaken gewoon goed op orde zijn.’

‘Veel oog voor de werknemers en ruimte voor eigen initiatief.’

‘Voor het eerst dat ik ergens werk waar zo veel aandacht is voor scholing en ontwikkeling.’

Dit bieden we

Momenteel hebben we een aantal vacatures op onze locaties. Maar we zijn eigenlijk doorlopend op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers. Heb je belangstelling in een baan bij Solidoe? Stuur dan een mailtje naar sollicitatie@solidoe.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om met jou naar de mogelijkheden te kijken.

Wij bieden jou goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang; een prima reiskostenvergoeding, een ruime verlofregeling, en een bijdrage in de pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Je maakt onderdeel uit van een team en wordt betrokken bij alles wat Solidoe organiseert voor haar medewerkers. Hierbij kun je denken aan interne scholing/cursussen of werkgroepen, maar ook aan veel leuke uitjes!

En natuurlijk hebben we ook nog de leukste kinderen en collega’s!

Dit zoeken we

Wij komen graag met jou in contact als je je hierin herkent:

• Je bent energiek, open en nieuwsgierig
• Je bent flexibel in je werktijden en houdt van afwisseling
• Je wint snel het vertrouwen van kinderen en ouders én van het team
• Je herkent je in onze pedagogische visie
• Je vindt het belangrijk om deel uit te maken van het team
• Je bent bereid om je doorlopend te blijven ontwikkelen en bijscholen

Contact met Solidoe

Wil je meer weten over werken bij Solidoe? Anja van Ast en Conny van Vliet, van de afdeling Personeel & Organisatie, vertellen je graag meer. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0297-729730 of via mail: sollicitatie@solidoe.nl.